reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A co jest w listopadzie? 😀
Dopiero wtedy zaczynamy sie starac 🙊 znaczy mam nadzieje, ze listopadowa @ po prostu nie przyjdzie, ze ostatnia to ta pazdziernikowa :D

Jak jest burza to rolety w dol, poduszka na glowe i tyle mnie widzieli.. jeszcze zwijam sie w pozycje embrionalna i staram sie przetrwac! Mam jakies dziwne mysli z burza, a jeszcze babcia mi kiedys opowiadala, ze jak byla mala siedziala w domu, przy scianie z kims, a nagle wlecial piorun, przelecial przez caly dom i wylecial przez drzwi, w szybie okiennej wypalil tylko taka okragla dziure, potem kilka razy cos takiego slyszalam i to piorun kulisty czy jakos tak, od tej pory zapomnij, ze funkcjonuje podczas burzy 😂

Gdyby nie zgaga, która mnie łapie na noc (chyba, że na ostatni posiłek zjem coś tłustszego), to byłoby idealnie 😅 A ostatnie dni szukam butów typu sneakersy, których bym nie musiała wiązać, bo coraz trudniej mi się schylać i chyba mąż mi będzie wiązał 😝 kiedyś na pewno widziałam takie na suwak z boku, bo na botki jeszcze za ciepło (i dobrze, że mam też takie z niskim obcasem).
Fila wsuwane kupiłam, polecam xd

Dopiero wtedy zaczynamy sie starac 🙊 znaczy mam nadzieje, ze listopadowa @ po prostu nie przyjdzie, ze ostatnia to ta pazdziernikowa :D

Jak jest burza to rolety w dol, poduszka na glowe i tyle mnie widzieli.. jeszcze zwijam sie w pozycje embrionalna i staram sie przetrwac! Mam jakies dziwne mysli z burza, a jeszcze babcia mi kiedys opowiadala, ze jak byla mala siedziala w domu, przy scianie z kims, a nagle wlecial piorun, przelecial przez caly dom i wylecial przez drzwi, w szybie okiennej wypalil tylko taka okragla dziure, potem kilka razy cos takiego slyszalam i to piorun kulisty czy jakos tak, od tej pory zapomnij, ze funkcjonuje podczas burzy 😂
Ej ja też tak miałam jak byłam mała z tym piorunem.pamietam że siedziałam na kanapie i on sobie tak leciał obok a ja chciałam go złapać bo taka ładna kulka świecąca 🤣

Patrzyłaś na skechers?
Polecam tez nike 270, raz zawiązać i mozna z długą łyżką wkladac 😅
Tak, dzisiaj nawet przymierzałam jedne z serii Memory Foam i wyglądały na takie, które po trochę luźniejszym zawiązaniu dałoby się wkładać potem z łyżką właśnie. Wiem, że są jeszcze te Slip-In, które reklamuje Dżoanna, ale nie było ich w salonie.

reklama
Do góry