Kaalaa
Fanka BB :)
Tez tez, ale bedziemy leciec na zabezpieczeniuTym co się nie starają też się ciążę przytrafiają![]()
No i odpoczynku zycze! Wracaj z mocna kawa w poniedzialek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tez, ale bedziemy leciec na zabezpieczeniuTym co się nie starają też się ciążę przytrafiają![]()
Tez tez, ale bedziemy leciec na zabezpieczeniuwytrzymam do listopada!
![]()
No i odpoczynku zycze! Wracaj z mocna kawa w poniedzialek![]()
Nienawidzę burzy, boję się bardzo.Ale i mnie burza , tam jeszcze nie leje ale błyska się po całym niebie ja pierdzielę.
Jak piźnie na raz to chyba okna powypadają.
Pomarańczowy alert Nam wysłali, zawsze żółty albo wcale![]()
Dopiero wtedy zaczynamy sie staracA co jest w listopadzie?![]()
Fila wsuwane kupiłam, polecam xdGdyby nie zgaga, która mnie łapie na noc (chyba, że na ostatni posiłek zjem coś tłustszego), to byłoby idealnieA ostatnie dni szukam butów typu sneakersy, których bym nie musiała wiązać, bo coraz trudniej mi się schylać i chyba mąż mi będzie wiązał
kiedyś na pewno widziałam takie na suwak z boku, bo na botki jeszcze za ciepło (i dobrze, że mam też takie z niskim obcasem).
Ej ja też tak miałam jak byłam mała z tym piorunem.pamietam że siedziałam na kanapie i on sobie tak leciał obok a ja chciałam go złapać bo taka ładna kulka świecącaDopiero wtedy zaczynamy sie staracznaczy mam nadzieje, ze listopadowa @ po prostu nie przyjdzie, ze ostatnia to ta pazdziernikowa
![]()
Jak jest burza to rolety w dol, poduszka na glowe i tyle mnie widzieli.. jeszcze zwijam sie w pozycje embrionalna i staram sie przetrwac! Mam jakies dziwne mysli z burza, a jeszcze babcia mi kiedys opowiadala, ze jak byla mala siedziala w domu, przy scianie z kims, a nagle wlecial piorun, przelecial przez caly dom i wylecial przez drzwi, w szybie okiennej wypalil tylko taka okragla dziure, potem kilka razy cos takiego slyszalam i to piorun kulisty czy jakos tak, od tej pory zapomnij, ze funkcjonuje podczas burzy![]()
Tak, dzisiaj nawet przymierzałam jedne z serii Memory Foam i wyglądały na takie, które po trochę luźniejszym zawiązaniu dałoby się wkładać potem z łyżką właśnie. Wiem, że są jeszcze te Slip-In, które reklamuje Dżoanna, ale nie było ich w salonie.Patrzyłaś na skechers?
Polecam tez nike 270, raz zawiązać i mozna z długą łyżką wkladac![]()
Mam siostrzenicę MariankęU nas dziewczynka (OBY) będzie Marianka albo Agata, chłopczyk Franek, ale jestem zdecydowanie mamą dziewczynki![]()