reklama
93kora
Fanka BB :)
Ja też tak mam.Ja dostałam alert. Na zewnątrz była takie ostre kolory, że byłam pewna że będzie gradobicie. Nawet kropla nie spadła. Cisza i spokój. Ja lubię burze. Od dziecka zawsze siedziałam w oknie i oglądałam.
Wczoraj nagrywałam burzę. Uwielbiam jak błyska się raz po raz.
Ja za to cała sobotę leżałam, czuję się fatalnie, latamAle się dzisiaj natańcowałam w domu. Dopiero o 16 udało mi się usiąść.
A niby weekendy to są do odpoczywania.

loumarie
Ja za to cała sobotę leżałam, czuję się fatalnie, latam, miałam tyle rzeczy zrobić, mieliśmy iść na urodziny popołudniu, nie zrobiłam nic i nie wyszliśmy nigdzie, teraz jeszcze boli mnie głowa
noc tylko usiąść i płakać.
Aj masz się z tym rzyganiem.
U mnie kręci mi się stale stan poinfekcyjny, kaszlę, dmucham nos ciągle, zatoki mam zawalone, siódme poty. Nastawiłam się, że zajmie mi z 2 lub 3 miesiące pełny powrót do zdrowia w zakresie dróg oddechowych... ale u mnie przy każdej chorobie to już jest klasyka gatunku.

Paula_i_dzieciaczki
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, można dołączyć
?
Część z Was być może mnie pamięta z wątku o staraniach o kolejne dziecko
Mam dwóch synków (6 lat i 1,5 roku) i staramy się o trzecie dziecko

Część z Was być może mnie pamięta z wątku o staraniach o kolejne dziecko

Mam dwóch synków (6 lat i 1,5 roku) i staramy się o trzecie dziecko

loumarie
No ja tego nie rozumiem, niby sprawy nosowe a zawsze kaszel mam w duecie, zawsze.

reklama
Ja mam tak zawsze, to dla mnie okropny stan, faktycznie w drugim trymestrze jest lepiej zwykle, ale szybko przychodzi zgaga, refluks nie do zniesienia i inne takie

Najbardziej mi żal maluchów, bo tyle razy już usłyszały, że nie mam siły, źle się czuję, że jest mi przykro

Dziś córka chciała się że mną bawić, ciągle odmawiam bo nie daje rady, moim miejscem dziś było lozko...