Angiee
Fanka BB :)
No to tak wiesz...
 Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domu
 Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domuDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No to tak wiesz...
 Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domu
 Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domuWymyślili jeszcze jakieś badania i zobaczymy co dalej, do tej pory było ok ale akurat jak weszli z obchodem to zaczęło pikać jak wściekłe bo mała się bawiła w bokseraNo to tak wiesz...Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domu
 więc chyba może być różnie, zobaczymy jutro
 więc chyba może być różnie, zobaczymy jutro 

ale zycze Ci tego, zebys odsapnela jednak jeszcze chwile w domu przed cala akcja
 ale zycze Ci tego, zebys odsapnela jednak jeszcze chwile w domu przed cala akcja Jedną część lubię drugiej nie lubię więc nie daję żadnej reakcji@Angiee czasem ludzie maja w sobie duzo nietaktu i postanawiaja o tym poinformowac caly swiatale nie przejmuj sie, ciezko od takich ludzi uciec, bo sa wszedzie
@Klemensa nie zdziwilabym sie, jakby zatrzymali na dluzsza obserwacje, a za kilka dni powiedzieli - to dzialamyale zycze Ci tego, zebys odsapnela jednak jeszcze chwile w domu przed cala akcja

chcę do domku na swój kibelek
 chcę do domku na swój kibelekEej! Ja jako wieloródka, pewnie zamiast fałdy będą miała od razu brzuchol Wielki jak bomba bo jeszcze po ciąży z synem przez 2 lata mi nie zszedłEj, serio. On na początku jest fałdką.

52 kg to nie jest dużo, jeszcze rozmiar xs! Ale wiem co czujesz bo ja też raczej drobna a tycie to jest jedna z moich większych obaw.Wiecie .... Ja to się boje tycia w ciąży ...
Poprzednio miałam 30 kg do przodu (wiadomo wody, dziecko odeszło trochę) jednak przytyłam dużo i mi to zostało na plus bo ważę teraz 52 kg. Jak ja mam taką tendencję do tycia w ciąży to jak dojadę do 80 to ja nie wiem.
Ostatnio sweterki sobie kupiłam fajne XS . Jeden taki piękny na odkryte ramiona, ciekawe kiedy założę xD