reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
No to tak wiesz... 🤪 Ale jak się sytuacja uspokoiła to raczej puszczą do domu
Wymyślili jeszcze jakieś badania i zobaczymy co dalej, do tej pory było ok ale akurat jak weszli z obchodem to zaczęło pikać jak wściekłe bo mała się bawiła w boksera 🫣 więc chyba może być różnie, zobaczymy jutro 🤣🤣🤣

@Angiee czasem ludzie maja w sobie duzo nietaktu i postanawiaja o tym poinformowac caly swiat :D ale nie przejmuj sie, ciezko od takich ludzi uciec, bo sa wszedzie 😂

@Klemensa nie zdziwilabym sie, jakby zatrzymali na dluzsza obserwacje, a za kilka dni powiedzieli - to dzialamy 😂 ale zycze Ci tego, zebys odsapnela jednak jeszcze chwile w domu przed cala akcja :D

@Angiee czasem ludzie maja w sobie duzo nietaktu i postanawiaja o tym poinformowac caly swiat :D ale nie przejmuj sie, ciezko od takich ludzi uciec, bo sa wszedzie 😂

@Klemensa nie zdziwilabym sie, jakby zatrzymali na dluzsza obserwacje, a za kilka dni powiedzieli - to dzialamy 😂 ale zycze Ci tego, zebys odsapnela jednak jeszcze chwile w domu przed cala akcja :D
Jedną część lubię drugiej nie lubię więc nie daję żadnej reakcji 🤣 chcę do domku na swój kibelek

Ja bardzo nie lubię obcych kubełków. A już toalety publiczne to jakaś masakra.

Nasza urocza współlokatorka wpadła do wanny i nie może wyjść.

Wiecie .... Ja to się boje tycia w ciąży ...
Poprzednio miałam 30 kg do przodu (wiadomo wody, dziecko odeszło trochę) jednak przytyłam dużo i mi to zostało na plus bo ważę teraz 52 kg. Jak ja mam taką tendencję do tycia w ciąży to jak dojadę do 80 to ja nie wiem :( .

Ostatnio sweterki sobie kupiłam fajne XS . Jeden taki piękny na odkryte ramiona, ciekawe kiedy założę xD

reklama
Wiecie .... Ja to się boje tycia w ciąży ...
Poprzednio miałam 30 kg do przodu (wiadomo wody, dziecko odeszło trochę) jednak przytyłam dużo i mi to zostało na plus bo ważę teraz 52 kg. Jak ja mam taką tendencję do tycia w ciąży to jak dojadę do 80 to ja nie wiem :( .

Ostatnio sweterki sobie kupiłam fajne XS . Jeden taki piękny na odkryte ramiona, ciekawe kiedy założę xD
52 kg to nie jest dużo, jeszcze rozmiar xs! Ale wiem co czujesz bo ja też raczej drobna a tycie to jest jedna z moich większych obaw.

Do góry