reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Niektórzy rzeczywiście mają prawdziwe problemy z dzieckiem, a raczej otoczenie na z nim problem. Ja dziś chciałam sobie w łeb strzelić przy próbie kupna butów.

reklama
Niektórzy rzeczywiście mają prawdziwe problemy z dzieckiem, a raczej otoczenie na z nim problem. Ja dziś chciałam sobie w łeb strzelić przy próbie kupna butów.
No buty to u nas też ciezki temat, bo co do tego mam swoje preferencje i problem jest taki, że nie ma tych butów stacjonarnie przeważnie 🫣

No buty to u nas też ciezki temat, bo co do tego mam swoje preferencje i problem jest taki, że nie ma tych butów stacjonarnie przeważnie 🫣
Ja mam taki problem dla siebie. Mam stopy trolla, rozmiar 42, haluksy, mega delikatne etc.
Jak muszę stacjonarnie, to panie ze sklepów na haluksy u stopę cukrzycową mnie bardzo dobrze znają 🤡. Na szczęście barefooty są dla mnie najwygodniejszymi butami + dzięki temu ich tak nie niszcze, to nie muszę kupować co chwilę

Ja mam taki problem dla siebie. Mam stopy trolla, rozmiar 42, haluksy, mega delikatne etc.
Jak muszę stacjonarnie, to panie ze sklepów na haluksy u stopę cukrzycową mnie bardzo dobrze znają 🤡. Na szczęście barefooty są dla mnie najwygodniejszymi butami + dzięki temu ich tak nie niszcze, to nie muszę kupować co chwilę
To piona, ja mam właśnie haluksy przez zle obuwie całe życie...więc teraz dla siebie i dzieci tylko szerokie obuwie, kiedyś mi podziękują.

Ja dla siebie też mam problem z butami. Prawie wszystkie mi obcierają piętę, czasem moje dodatkowe kosti. Na szczęście haluksów jeszcze nie mam. Stopa też nie najmniejsza, bo 41. Chociaż teraz łatwiej dostępny but damskie w takim rozmiarze. Pamiętam jak na studniówkę z koleżankami miałyśmy takie same buty, bo tylko te były w odpowiednio dużym rozmiarze.

Ja dla siebie też mam problem z butami. Prawie wszystkie mi obcierają piętę, czasem moje dodatkowe kosti. Na szczęście haluksów jeszcze nie mam. Stopa też nie najmniejsza, bo 41. Chociaż teraz łatwiej dostępny but damskie w takim rozmiarze. Pamiętam jak na studniówkę z koleżankami miałyśmy takie same buty, bo tylko te były w odpowiednio dużym rozmiarze.
Też mam 41, ale i wzrostu 175...

Możesz spróbować kupić buty w sklepach na haluksy/stopę cukrzycową, te buty mają po prostu inną tegosc i są często z delikatniejszych materiałów. Ja mam nawet obcasy takie i jestem w stanie w nich chodzić. Tylko droższe 😭.

reklama
To piona, ja mam właśnie haluksy przez zle obuwie całe życie...więc teraz dla siebie i dzieci tylko szerokie obuwie, kiedyś mi podziękują.
Moja mama długo nie wierzyła mi, że buty mnie cisną, bo niemożliwe, żeby 7-8 letnie dziecko nosiło 38/39 😂. plus no u nas to dziedziczne, każda kobieta ma.

Do góry