reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Calkowicie rozumiem

Kaalaa
Zaraz wszystkie dostaniecie z laczka! A mam dobry zamach, bo rzucalismy pileczka na wf w podstawowce! Nie przyciagac zlej energii, nie dolowac sie i nie miec czarnych mysli! Doczekamy sie! I tak trzeba sprawe postawic! Po prostu czasem trzeba dluzej poczekac! Medycyna idzie do przodu, tyle par ile teraz zaszlo w ciaze, a myslalo, ze to nigdy nie nastapi to glowa mala! A wszyscy specjalisci uczyli sie rowniez na nich, dochodza do nowych wnioskow, probuja coraz to nowszych rzeczy, ktore sie sprawdzaja! Teraz jest jeszcze wieksza szansa niz 20 lat temu, a i wtedy klikalo! Wiem ze to ciezkie, wiem ze to frustrujace, wiem ze to rozwala glowe, serce i psychike na miliardy kawalkow! Ale nadzieja umiera ostatnia i trzeba ja miec do konca, a w koncu sie uda i bardzo mocno i szczerze w to wierze! Nie dlatego, zeby podbudowac Was teraz i dodac teoche energii, ale badania, wiadomosci, historie z najblizszego i dalszego otoczenia pokazuja ze mam racje! Swoja droga zawsze ja mam, zapytajcie mojego meza
wiec glowa do gory, cycki do przodu i walczymy dalej, nie teraz to zaraz! 

Paula. sz
Mam taką nadziejęHej, głowa do góry, będzie dobrze! Zobaczysz kreski, i będziesz w szoku, jak miesiąc temu jedna z nas! Będziesz przed wyjazdem, planami albo w momencie gdy akurat miałaś wypić lampkę wina i powiesz ,, o k..wa dwie kreski" a my będzie oceniały zdjęcie Twojego testu. I wiesz? To już niedługo nastąpi bo w końcu każda z nas doczeka się, bo zasługujemy by móc kochać bezwarunkowo.
Hermeneg
tak w ogóle to świętujecie dzień chłopaka?Robicie jakieś upominki?
Postaram się być mniej wkurwiajaca niż jestem na co dzień, to już będzie wystarczający prezent

A tak na serio, zamówiłam książkę i może ugotuję coś dobrego co mąż lubi

Małgosiagosiak
Chyba nie, ja nawet na pierwszy dzień matki nic nie dostałam.tak w ogóle to świętujecie dzień chłopaka?Robicie jakieś upominki?
KiedyPytam
To ja się też wypowiem.
5 lat temu dobijałam.już do ściany waląc głowa w mur, ocierając się o depresję, przeżywając żałobę z każdą @ i nie wierząc że kiedykolwiek będę mamą.
Po masie badań wizyt i sprawdzeniu 3/4 ginekologów w moim mieście i miastami poza (jeździłam do profesorów nawet 120 km od domu), nastawiłam się na in vitro i uderzyłam do kliniki gdzie po 3 miesiącach byłam w ciąży NATURALNIE.
Udało się!
Ja wiem że statystycznie części się nie uda. Ale to jest ostateczność. Na tym forum poznałam masę dziewczyn w beznadziejnych sytuacjach, ale wiekszość zaszła w ciążę.
Nie poddawajcie się. Szczególnie te które walczą o pierwsze dziecko. Przyjdzie dzień że się uda
ale wzlotów i upadków będzie masa. I tak jak napisała @Kaalaa, nie raz świat się rozwali na części i serce będzie pękać, ale przyjdzie ten piękny dzień kiedy na teście pojawi się cień cienia. I najważniejsze..... Jak już będzie wiadomo że coś jest nie tak, działajcie od razu. Nie ma co czekać. Medycyna działa cuda. I nie tylko in vitro. Jest masa innych dróg (ja jestem tego przykładem) że tego można dokonać!
I nie myślcie że łatwo mi.sie mówi bo mam dziecko, bo ja przeżywam takie trudności i współczuję zawsze ludziom którzy dziś są w tym miejscu co ja 5 lat temu. Bo ja znam doskonale ten rozdzierający od środka ból. I mimo tego że mam ukochaną córkę czuje że w sercu jest miejsce na jeszcze jeden cud. Choć tak samo jak niektóre z Was czuje że limit szczęścia wyczerpałam. Ale gdybyśmy nie wierzyły w nasze szansę to byśmy się nie starały
więc w każdej z nas jest jeszcze nadzieja 
Po masie badań wizyt i sprawdzeniu 3/4 ginekologów w moim mieście i miastami poza (jeździłam do profesorów nawet 120 km od domu), nastawiłam się na in vitro i uderzyłam do kliniki gdzie po 3 miesiącach byłam w ciąży NATURALNIE.
Udało się!

Nie poddawajcie się. Szczególnie te które walczą o pierwsze dziecko. Przyjdzie dzień że się uda
I nie myślcie że łatwo mi.sie mówi bo mam dziecko, bo ja przeżywam takie trudności i współczuję zawsze ludziom którzy dziś są w tym miejscu co ja 5 lat temu. Bo ja znam doskonale ten rozdzierający od środka ból. I mimo tego że mam ukochaną córkę czuje że w sercu jest miejsce na jeszcze jeden cud. Choć tak samo jak niektóre z Was czuje że limit szczęścia wyczerpałam. Ale gdybyśmy nie wierzyły w nasze szansę to byśmy się nie starały
reklama
niecierpliwamatka
Ja mojemu kupiłam karton pizza a w środku skarpetki. Do tego kupię mu jego ulubione chipsy i piwo (niech ma dyspensę). Ogólnie z prezentami jest problem, bo człowiek ma już naprawdę wszytsko z takich *******. A na dom, samochód czy chociaż jacht to mnie nie stać;P hahaha.. więc zostaniemy na drobiazgach... Dobra dziewczyna wstajemy, dziś kolejny piękny dzień, pada i hm... Nie ma upału (o, to też jakiś pozytyw)...