reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ooo, ro brzmi jak praca idealna dla mnie 😀
Ale nigdy mnie do gastro nie przyjęli, nawet na zmywak 😅
Ja też tak pracowałam i jadłam tyle ,że jak wracałam do domu to lodówki otwierać nie mogłam bo aż mnie mdliło 🤣 .

Na zmywaku ciężka praca. Zależy gdzie w sumie bo w restauracji po sezonie idzie się wyrobić ale w sezonie jest zapierdziel na maxa, prawie jak na akord 🙈

Ja też tak pracowałam i jadłam tyle ,że jak wracałam do domu to lodówki otwierać nie mogłam bo aż mnie mdliło 🤣 .

Na zmywaku ciężka praca. Zależy gdzie w sumie bo w restauracji po sezonie idzie się wyrobić ale w sezonie jest zapierdziel na maxa, prawie jak na akord 🙈

Do zapierdzielu jestem przyzwyczajona po innej branży 😀 No i kto z ludźmi pracował ten w cyrku się nie śmieje 😅
Cieszę się, że na razie mnie to omija 😜

O tak. Z ludźmi różnie w pracy. Najgorzej jak pracuje dużo kobiet i jedna na drugą gada 🤣😱
wyobrazcie sobie duze osiedle firm, 0 domow, blokow, nic tylko firmy, mnostwo :D gdzies pomiedzy jest firma, w ktorej pracuja same kobiety i tylko te sa przyjmowane, nie wiem czemu, ale tak jest :D zgadnijcie gdzie byly najwieksze awantury i bojki na placu przed firma? 😂😂

reklama
Do góry