kin28
Fanka BB :)
O tak, cały poprzedni rok żywiłam się w pracy i teraz zapowiada się to samoI dodaj, że zawsze można zjeść dobrze za darmo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, cały poprzedni rok żywiłam się w pracy i teraz zapowiada się to samoI dodaj, że zawsze można zjeść dobrze za darmo![]()
Dzień dobry, miłego dnia babeczki. Ja zaczynam pierwszy dzień pracy, w gastro, uwielbiam, zawsze można się z kimś pokłócić jak się ma zły humor![]()
I dodaj, że zawsze można zjeść dobrze za darmo![]()
Ja też tak pracowałam i jadłam tyle ,że jak wracałam do domu to lodówki otwierać nie mogłam bo aż mnie mdliłoOoo, ro brzmi jak praca idealna dla mnie
Ale nigdy mnie do gastro nie przyjęli, nawet na zmywak![]()
Ja też tak pracowałam i jadłam tyle ,że jak wracałam do domu to lodówki otwierać nie mogłam bo aż mnie mdliło.
Na zmywaku ciężka praca. Zależy gdzie w sumie bo w restauracji po sezonie idzie się wyrobić ale w sezonie jest zapierdziel na maxa, prawie jak na akord![]()
O tak. Z ludźmi różnie w pracy. Najgorzej jak pracuje dużo kobiet i jedna na drugą gadaDo zapierdzielu jestem przyzwyczajona po innej branżyNo i kto z ludźmi pracował ten w cyrku się nie śmieje
Cieszę się, że na razie mnie to omija![]()
Życzę Ci tegoWczoraj padłam o 21. Mój się śmieje, że coś mi tu śmierdzi. Ja tam twierdzę, że poprostu te zmiany pogody mnie rozwalają ale ok. On się doszukuje symptomów. Napewno... Ledwo 4dni po owulacji. Eh, marzyciel, ale nie ukrywam, marzy mi się.
wyobrazcie sobie duze osiedle firm, 0 domow, blokow, nic tylko firmy, mnostwoO tak. Z ludźmi różnie w pracy. Najgorzej jak pracuje dużo kobiet i jedna na drugą gada![]()
Ma to swoje plusy i minusyO tak, cały poprzedni rok żywiłam się w pracy i teraz zapowiada się to samo![]()