Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspółczujęDzień dobry️
U mnie dalej migrena, tego Dezamigren nie polecam, bardziej mi pomógł Apap który wzięłam dzisiaj rano
Muszę zacząć prać ciuchy i się pakować bo się nie wyrobię z niczym a przez ten ból głowy nie mam ochoty na nic![]()
daj nam jeszcze szansę, ja trzymam kciuki za każdą ostatnią w tym miesiącu i za siebie równieżDzień dobryrobię drugą
u nas zimnica ale słonecznie
Ja już tupie na październikowe kreski - aczkolwiek pokładam tez ogromne nadzieję na ostatnie dni września bo coś słabo idzie póki co
No trzymam trzymam! Ostatni będą pierwszymi czy jakoś takdaj nam jeszcze szansę, ja trzymam kciuki za każdą ostatnią w tym miesiącu i za siebie również![]()
dokładnie będzie wysyp kresek tak jak grzybówNo trzymam trzymam! Ostatni będą pierwszymi czy jakoś tak
Przez te ostatnie dni powinien być mega wysyp dwóch kresek
Współczuję.
A to już już jedziecie nad morze ? Super , mniej ludzi a i pogoda nawet fajna . Już nie popływacie (chyba,że morsujecie) ale no w Krynicy Morskiej jest pięknie teraz Lasy, grzybki , spacer po plaży no i zbieranie bursztynów.
Zazdroszczę![]()
Dzień dobry!️ Ja się zbieram zaraz na podglądanie moich pęcherzyków po drugiej turze Lametty w tym cyklu, trzymajcie kciuki!!
![]()
Mocno nam tego życzęNo trzymam trzymam! Ostatni będą pierwszymi czy jakoś tak
Przez te ostatnie dni powinien być mega wysyp dwóch kresek
Mocno nam tego życzęAle ja się dawno tak zwyczajnie nie czułam w drugiej fazie cyklu
Nic tylko czekanie na okres
![]()