reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A ja się pochwalę, chociaż nie wiem czy na 100 % wypali ale chyba tak, jeszcze jednego brata musimy namówić.

W tym roku na święta jedziemy całą rodziną do Zakopanego 😍.
Święta w górach 🥰🥰🥰
Pewnie domek/apartament będzie drogi ale warto chociaż raz tak je spędzić:) taki klimat tam będzie,że hej 😍🤩

reklama
U mnie regularnie tak juz mocno od 20 w dniu terminu, wczesniej to takie nie wiadomo bylo czy to to, cY to nie to, o 2 dojechalismy do szpitala, a przynajmniej tak to pamietam :D 15:40 urodzilam, darlam sie, zalamywalam, mdlalam, wszystko na raz, wiec po 15 sie zlitowali i wzieli na cc, cale szczescie, pamietam duzo, chociaz wiele mi umknelo, chociaz to chyba te momenty gdzie tracilam swiadomosc 😂

Święta w górach 🥰🥰🥰
Pewnie domek/apartament będzie drogi ale warto chociaż raz tak je spędzić:) taki klimat tam będzie,że hej 😍🤩
Mój brat na firmę bierze, taniej zawsze 😁. No i powiem Ci, On ma znajomości wszędzie . Co roku w góry jeździ. Więc będzie na pewno taniej jako stałemu klientowi.
No ale marzy mi się. Wczoraj mnie tak nakręcali, że zasnąć nie mogłam przez to 🤣🤣.
Tylko choinke muszę przemycić i ozdoby. Resztą to już pikuś ☺️
Tylko no fajnie byłoby po górach pochodzić ale gdzie ja się będę tam toczyć xDD. Na pewno jest tam co zwiedzać :)

Mój brat na firmę bierze, taniej zawsze 😁. No i powiem Ci, On ma znajomości wszędzie . Co roku w góry jeździ. Więc będzie na pewno taniej jako stałemu klientowi.
No ale marzy mi się. Wczoraj mnie tak nakręcali, że zasnąć nie mogłam przez to 🤣🤣.
Tylko choinke muszę przemycić i ozdoby. Resztą to już pikuś ☺️
Tylko no fajnie byłoby po górach pochodzić ale gdzie ja się będę tam toczyć xDD. Na pewno jest tam co zwiedzać :)
Chociaz plaskimi sciezkami, ale w sniegu pochodzisz! Upewnij sie bo choinki wiekszosc domkow na swieta ma :D

Ja za samym zakopanym nie przepadam. Za dużo ludzi się plącze. Jak tam kiedyś mieszkałam przez krótki czas, to tylko 1 w nocy mi odpowiadała na mieście.

reklama
Do góry