reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

W sumie to my się tak niezbyt decydowaliśmy ale też nie robiliśmy nic żeby nie mieć trzeciego ;)
Fakt kocham dzieci i chyba już zapomniałam jakie upierdliwe są te małe ;) mam córkę 6 lat i syna 8 lat.
Obie ciąże uwielbiałam, porody spoko, ale te maluchy to już gorzej 😂 zawsze się śmiałam, że mogę komuś dziecko urodzić , ale wychowywać już nie chce
Jako mama 3 latka podpisuje się rękami i nogami. Wychowanie najtrudniejsze... ale powiedz, będzie lepiej? Będzie? 🤣

reklama
Jeju dziewczyny, ale mnie kryzys dopadł. Od kilku dni mam takie mdłości, od rana do wieczora. Co nie zjem, to mi niedobrze. Do tego stopnia że marzę żeby już móc zwymiotować 🤢 od soboty tak mnie trzyma
Ojej mnie ratowała tylko coca cola w poprzednich ciążach w kryzysie.
W ogóle co śmieszne mnie dopadły mdłości tydzień temu

Jako mama 3 latka podpisuje się rękami i nogami. Wychowanie najtrudniejsze... ale powiedz, będzie lepiej? Będzie? 🤣
Oj na pewno :) moje dzieciaki jadą na swój pierwszy biwak od piątku do niedzieli już w ten weekend czyli jednak już są dla mnie bardzo dorosłe
Minusem jest to, że jak one rosły to mi chyba odbiło i najpierw wzięliśmy jednego psa, później drugiego a jeszcze całkiem niedawno dwa koty 🤣 chyba mi ten maluch tu nie pasuje 🤣 albo będzie miał niezłą szkołę życia od początku.

Dziewczyny, nie obraźcie się, ale jak mam być szczera i miałabym odchowane 2 dzieci to na pewno by mnie tu nie było 🤣🤪🤭. Mój 3 latek dziś mnie tak zmasakrował psychicznie że od godziny jestem już w łóżku żeby się odseparować 🙈. Haha. A tak szczerze to podziwiam że się jeszcze zdecydowałyście. To oznacza że macie dużo cierpliwości do dzieci 😁
Napiszę więcej, pracuje w przedszkolu 🫢🫣
I mam w domu zbuntowanego nastolatka więc lekko nie jest, miał człowiek spokojne życie to rozum odebrało na moment 🫣😂😂
W sumie to my się tak niezbyt decydowaliśmy ale też nie robiliśmy nic żeby nie mieć trzeciego ;)
Fakt kocham dzieci i chyba już zapomniałam jakie upierdliwe są te małe ;) mam córkę 6 lat i syna 8 lat.
Obie ciąże uwielbiałam, porody spoko, ale te maluchy to już gorzej 😂 zawsze się śmiałam, że mogę komuś dziecko urodzić , ale wychowywać już nie chce
Jak nic jesteś moją siostrą bliźniaczka, piszesz moje myśli 🫣🫢
Jeju dziewczyny, ale mnie kryzys dopadł. Od kilku dni mam takie mdłości, od rana do wieczora. Co nie zjem, to mi niedobrze. Do tego stopnia że marzę żeby już móc zwymiotować 🤢 od soboty tak mnie trzyma
Piona, gdzieś tam chwilę wcześniej pisałam że bujam się z tym samym problemem. Żadna ciaza mnie tak nie przeczołgała jak ta od początku 🫣
Chcesz znać prawdę czy coś Ci podkoloryzować żeby Cię nie zniechęcać ?😂🤣

I mam w domu zbuntowanego nastolatka więc lekko nie jest, miał człowiek spokojne życie to rozum odebrało na moment 🫣😂😂

Piona, gdzieś tam chwilę wcześniej pisałam że bujam się z tym samym problemem. Żadna ciaza mnie tak nie przeczołgała jak ta od początku 🫣

Hahaha, boję się 🙈. Ale nie ma odwrotu. Praca w przedszkolu? Zawsze kłaniam się nisko takim osobom, ja bym po 1 dniu w wariatkowie wylądowała

Hahaha, boję się 🙈. Ale nie ma odwrotu. Praca w przedszkolu? Zawsze kłaniam się nisko takim osobom, ja bym po 1 dniu w wariatkowie wylądowała
Do wariatkowa już mi tylko o krok.... Chyba właśnie dlatego powiedziałam do męża że może by tak przestać się zabezpieczać 😂🫣 chciałam odpocząć od cudzych dzieci więc noszę w sobie własne 😂.

Co do starszych dzieci... Jest fantastycznie 🌈 poza buntem 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13.........50latka 😂🤣

reklama

Haha nastolatki to już chyba poza moimi myślami- mam wrażenie, że moje jednak pozostaną takimi slodziakami na obecnym etapie. Chociaż cork to typ buntowniczki i z nią łatwo nie będzie. Hmm dzieci idą spać a ja chyba powiem mężowi o niespodziance 😂

Do góry