reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hejo, witam się szybciutko bo wsiąkam w gabinet, dzisiaj trochę wizyt mam 🙂

Później wszystko nadrobię ❤️

@Zestresowana13 kurcze z tymi testami można oszaleć 😢 10dpo to wcześnie jeszcze, będzie krecha jak coś już się dzieje, trzymam kciuki 🤞

reklama
Hejo, witam się szybciutko bo wsiąkam w gabinet, dzisiaj trochę wizyt mam 🙂

Później wszystko nadrobię ❤️

@Zestresowana13 kurcze z tymi testami można oszaleć 😢 10dpo to wcześnie jeszcze, będzie krecha jak coś już się dzieje, trzymam kciuki 🤞
Właśnie zestresowana ja przepraszam że się nie odniosłam do twojego testu ale ja jestem ślepa i już pisałam kiedyś że ja do komisji śledczej kreskowej się nie nadaje bo jak nie widzę kresek typu pas startowy to nie widzę nic. Więc nie podpowiem co tam jest i czy czegoś nie ma ale jeszcze wcześnie! U mnie 9 dpo i ja poczekam do tego 11 dpo więc Ty może odłóż to na dwa dni

Muszę pochwalić mojego małża za to,że podłączył jakiś czas temu swoje stare stereo do naszego tv- przy muzyce od razu lepiej się składa skarpetki do pary 😆
Moja garderoba wygląda jak po wybuchu bomby… kupiliśmy takie ogromne kosze na pranie żeby wyprane ubrania nosić z pralni/kotłowni do garderoby. No tylko że stawiam te kosze, już są dwa pełne, i dorzucam na górę ubrań i od 3 tygodni ich nie sortuje ani nie wieszam na wieszaki………..

Właśnie zestresowana ja przepraszam że się nie odniosłam do twojego testu ale ja jestem ślepa i już pisałam kiedyś że ja do komisji śledczej kreskowej się nie nadaje bo jak nie widzę kresek typu pas startowy to nie widzę nic. Więc nie podpowiem co tam jest i czy czegoś nie ma ale jeszcze wcześnie! U mnie 9 dpo i ja poczekam do tego 11 dpo więc Ty może odłóż to na dwa dni
Nic się nie stało ❤️ jutro u mnie 11 dpo, sikne oczywiście jeszcze rano ale już raczej tylko żeby potwierdzić negatyw 👎

reklama
Moja garderoba wygląda jak po wybuchu bomby… kupiliśmy takie ogromne kosze na pranie żeby wyprane ubrania nosić z pralni/kotłowni do garderoby. No tylko że stawiam te kosze, już są dwa pełne, i dorzucam na górę ubrań i od 3 tygodni ich nie sortuje ani nie wieszam na wieszaki………..
Ja się wczoraj wzięłam za porządki w garderobie, póki co przesortowałam marynarki swoje i męża i koszule męża, ciężko to widzę ;)

Do góry