reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Hejka! Piszecie tak, że nie nadążam ale staram się wszystko czytać po kolei. Siedzę z kawusia, obiad w piekarniku, maska na włosach i czekam na chłopa. Teraz przez ten okres przedświąteczny oszalałam, mojego partnera siostrzenica na 5 lat i jedziemy do nich na święta, ciągle jakieś zabawki (mądre ☝🏼) oglądam, gry i inne pierdoły. Dziś na przecenie w biedrze - bo jest druga rzecz 50% taniej - wzięłam dwie gry. Ale już muszę się ogarnąć, starczy. 😅

reklama
Hejka! Piszecie tak, że nie nadążam ale staram się wszystko czytać po kolei. Siedzę z kawusia, obiad w piekarniku, maska na włosach i czekam na chłopa. Teraz przez ten okres przedświąteczny oszalałam, mojego partnera siostrzenica na 5 lat i jedziemy do nich na święta, ciągle jakieś zabawki (mądre ☝🏼) oglądam, gry i inne pierdoły. Dziś na przecenie w biedrze - bo jest druga rzecz 50% taniej - wzięłam dwie gry. Ale już muszę się ogarnąć, starczy. 😅

Ja miałam zapodać wcierkę i zrobić olejowanie włosów ale mi się nie chce 🤪🤣

Ja się staram nie robić wcześniej niż 10-11 dzień po owulacji. Implantacja przeciętnie zachodzi do 10 dnia po owulacji (technicznie może aż do 12), a istotna ilość bety wydziela się ok dwie doby po implantacji. Możesz mieć implantację 5 dni po owulacji i test ci wyjdzie 7 dni po owulacji, możesz mieć implantację 10 dni po owulacji i test ci wyjdzie 12 dni po owulacji. Ale późne implantację są mało popularne statystycznie.
Właśnie ja zastanawiam się czy cokolwiek możliwe jest u mnie... Mega zdołowana jestem. Obiecałam sobie podejsc do tego na chłodno? I co? Heh...

Właśnie ja zastanawiam się czy cokolwiek możliwe jest u mnie... Mega zdołowana jestem. Obiecałam sobie podejsc do tego na chłodno? I co? Heh...
Technicznie do 15 dnia po owulacji wszystko jest możliwe. Są zdrowe implantacje 12 dnia i pozytywne testy 14-15 dni po owulacji. Tylko no statystycznie to bardzo mało prawdopodobne. 10 dzień po owulacji to naprawdę ostatni „popularny dzień” na implantację. Więc ten malutki procencik nadziei zawsze jest ale ja jestem realistką i jak dla mnie jak 11-12 dpo nie ma nic na teście to sobie nie robię nadziei. No ale w teorii… Nie bez powodu lekarz każe mi testować 14 dni po owulacji dopiero.

To ja wywaliłam wcierki banfi jak zauważyłam co robią z moją skórą głowy. I ogólnie przeczytałam, że są do dupy. Chce sobie kupić pharmaceris. Ale pierwsze co to badania zrobić, ferrytyna głównie mnie interesuje.

To ja wywaliłam wcierki banfi jak zauważyłam co robią z moją skórą głowy. I ogólnie przeczytałam, że są do dupy. Chce sobie kupić pharmaceris. Ale pierwsze co to badania zrobić, ferrytyna głównie mnie interesuje.
Ja wywaliłam bo śmierdziały haha potem nakupiłam inne ale się okazały że miały składnik toksyczny dla zwierząt, potem chyba kupiłam kofeinowe z isany czy coś…

reklama
Do góry