reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Machnęłam 5 km biegu na bieżni 🥹
Nie ma jak odkryć w sobie pokłady chęci na koniec roku 🤣🤪
Brawo za ruszenie tyłka do ćwiczeń. 💪 Mówi to wasza ulubioną motywatorka prosto z siłeczki. Tydzień bez treningu rano i już musiałam wrócić, bo mi brakowało tej energii z rana, a dziś akurat kursu nie mam to nie ma wymówek.

reklama
Dzień dobry! Nowy tydzień, nowe szanse. Testować dziewczynki, sikać bo miesiąc do nadrobienia... Oj słabo nam idzie ta końcówka ale magia się zaraz odmieni i posypią serduszka.

Im dłużej patrzę tym bardziej nic nie widzę ani na teście ani na zdjęciach. To może była wyobraźnia tylko..🤣

Im dłużej patrzę tym bardziej nic nie widzę ani na teście ani na zdjęciach. To może była wyobraźnia tylko..🤣
Ja chyba złoże petycję,żeby zamykali fabryki testów ciążowych co chujocienia robią! 🙄🤯

Mnie w tym roku oszukały w lutym bo były cienie(może uda mi się znaleźć zdjęcia bo byłam na kreskach wtedy) , dosyć dawające nadzieję a tu zonk 🤷🏼‍♀️
Ale chyba jeszcze jest czas na testowanie i Ciebie? Wybacz ,jeżeli coś pominęłam bo czasami nie nadążam sama za sobą

Zastanawiam się czy to nie będzie szalone już teraz zatestowac jutro w 25dc. 😵‍💫 Szalona jestem ale chłop zaczął mi gadać, że mam takie duże obrzmiałe piersi jak nigdy, że może się udało. Gdzie mój spokój i cierpliwość? 😆🔫

Olaboga z tego co widzę to jesteś zapisana dopiero 16 😳 a który masz dpo?
Aczkolwiek doskonale Cię rozumiem, bo ja już też mam ochotę zrobić test dzisiaj 🤣🤣 czemu to trzeba tyle czekać, jakby nie można było od razu wiedzieć 🥹

reklama
Ja chyba złoże petycję,żeby zamykali fabryki testów ciążowych co chujocienia robią! 🙄🤯

Mnie w tym roku oszukały w lutym bo były cienie(może uda mi się znaleźć zdjęcia bo byłam na kreskach wtedy) , dosyć dawające nadzieję a tu zonk 🤷🏼‍♀️
Ale chyba jeszcze jest czas na testowanie i Ciebie? Wybacz ,jeżeli coś pominęłam bo czasami nie nadążam sama za sobą
Dziś 25dc więc jeszcze mam czas, założyłam testować w 33dc... Chociaż na moje oko owulację miałam między 11 a 14 dniu cyklu.

Do góry