reklama
Daj spokoj, Filuś ma prawie 20 lat i nadal jest FilusiemA to nie wiedziałam, że można zdrabniać na Filusia![]()
No ja to tak bardziej połowa marcaNo tak.
Ale teraz tak myślę to wogole ten 2025/2026 to leci taśmowo bo tak: grudzień - Lwica, styczeń - xewee, luty - ja, marzec końcówka - Luna, kwiecień pierwsza połowa - niezapominajka i maj @93kora
Chyba dobrze mówię nie?
loumarie
Fanka BB :)
No zadbalyscie o to, zeby nie bylo nudno![]()
Ja zwyczajnie się już nie wyrobię z przeżywaniem
niezapominajka876
Co miesiąc będziemy czekać na wiadomość „bobas już z nami”Ja zwyczajnie się już nie wyrobię z przeżywaniem![]()
loumarie
Co miesiąc będziemy czekać na wiadomość „bobas już z nami”tyle stresu, tyle napięcia, ja nie wiem.
Z tego stresu wiecznego oczekiwania to żeby nam się mleko w cyckach nie zwarzyło
Kaalaa
Zebyscie z tych emocji nie rodzily wczesniejJa zwyczajnie się już nie wyrobię z przeżywaniem![]()
Zawsze mi sie podobalo jak ludzie dawaliJak wybierać się imię to wtedy wychodzi jak wiele źle nam się kojarzy.
Ja to chce krotkie 5-6 liter, proste imię. Najpierw chciałam na tą samą sylabę co jest córką, ale chyba to głupie.
Np dzieciakom imie na ta sama literke
93kora
Moderator
To żeś się nauczyłam. BrawoNo tak.
Ale teraz tak myślę to wogole ten 2025/2026 to leci taśmowo bo tak: grudzień - Lwica, styczeń - xewee, luty - ja, marzec końcówka - Luna, kwiecień pierwsza połowa - niezapominajka i maj @93kora
Chyba dobrze mówię nie?
Polać jej
reklama
93kora
Moderator
Prawda. Te nie bo to też nie to bo.Jak wybierać się imię to wtedy wychodzi jak wiele źle nam się kojarzy.
Ja to chce krotkie 5-6 liter, proste imię. Najpierw chciałam na tą samą sylabę co jest córką, ale chyba to głupie.
Ja się zastanawiam nad Miłoszem