reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Dzień dobry. Ja poranny test zrobiony - w moim odczuciu jest kreska bardziej widoczna niż wczoraj. To znaczy cień, bo do kreski temu jeszcze brakuje :))

Kurde tak mi się nie chce iść dzisiaj do pracy - cztery dni byłam z młodszym synem (4 lata) w domu bo chorował, że w piątek mega ciężko wróci ze świadomością że jutro już weekend bleh.
46bdbc4f-ffa2-42fc-8257-bb1e9bfe29c5.jpeg

Załączniki

• b53d5067-fb2c-43ba-a764-77d342aa47b5.jpeg
    b53d5067-fb2c-43ba-a764-77d342aa47b5.jpeg
    22,3 KB · Wyświetleń: 83
  • ced22696-08f0-471e-9129-909bb3b9bbff.jpeg
    ced22696-08f0-471e-9129-909bb3b9bbff.jpeg
    30,3 KB · Wyświetleń: 83
Hejka witajcie
Jesli ktoś mógłby cokolwiek pomóc byłabym wdzięczna.
Wierzę,ze w imieniu wszystkich jesteśmy w stanie nazbierać i pomóc rodzinie w kryzysie.
Jeśli nie możecie wpłacić, wystawcie dalej.
Wierze w ludzi i ich pomoc

pomagam.pl/cce9e9

Dzień dobry. Ja poranny test zrobiony - w moim odczuciu jest kreska bardziej widoczna niż wczoraj. To znaczy cień, bo do kreski temu jeszcze brakuje :))

Kurde tak mi się nie chce iść dzisiaj do pracy - cztery dni byłam z młodszym synem (4 lata) w domu bo chorował, że w piątek mega ciężko wróci ze świadomością że jutro już weekend bleh.
Zobacz załącznik 1730708
No dzisiaj to juz nie jest bladzioch 😁😁😁 Jezu, aż ja dzisiaj siknelam 😂😂😂 oczywiście biel bo jestem 5 dpo 🤣 ale kto bogatemu zabroni wywalać pieniądze do kosza jak tu takie czary się dzieją !
Magiczny miesiąc bedzie , mam nadzieję że niedługo dołączymy do Was wszystkie 😍😍😍 a jak sie czujesz ?

Dziewczyny z pozytywnymi testami dajcie znać czy czulyscie ze sie udało, czy cos na to wskazywało ?
Nawet nie wiecie jak się cieszę !

No dzisiaj to juz nie jest bladzioch 😁😁😁 Jezu, aż ja dzisiaj siknelam 😂😂😂 oczywiście biel bo jestem 5 dpo 🤣 ale kto bogatemu zabroni wywalać pieniądze do kosza jak tu takie czary się dzieją !
Magiczny miesiąc bedzie , mam nadzieję że niedługo dołączymy do Was wszystkie 😍😍😍 a jak sie czujesz ?

Dziewczyny z pozytywnymi testami dajcie znać czy czulyscie ze sie udało, czy cos na to wskazywało ?
Nawet nie wiecie jak się cieszę !
Hahaha to testowanko 5 dpo totalnie rozumiem 😁😁
Zastanawiam się czy możliwe - raczej nie - jest że pierwszym objawem było to, że przedwczoraj i wczoraj usnęłam w ciągu dnia na 2h - nigdy mi się to nie zdarza. Ale to raczej jakaś koincydencja raczej :))

reklama

Zobacz załącznik 1730708
No niezaprzeczalnie jest :D i Ty dzis jestes 10dpo, czy 11 dpo? Wlasnie, czulas cos w ostatnich dniach?
Widzenie było 😎 jestem wyspana jak szlak 😎

@Bandytka_hej no pięknie widać 😍😍 mamy to!
Czyli produktywne widzenie! O to chodzi :D

Do góry