xewee
Moderator
A są gorszeNo serio... normalnie jak wklejona bulwa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A są gorszeNo serio... normalnie jak wklejona bulwa![]()
Mi całą twarz zrobiła się taka duża, policzki pełne i zaraz po porodzie wróciła do normy.l, ale znów przeszło na nogi i zrobiły się ogromne parowy. Stóp to nie mogłam w żadne buty wcisnąć, wyglądałam bardzo komicznie.Ale ze wszystkich rzeczy, ktore puchną, rece mogą, nogi mogą, ale NOSA nie przeżyję![]()
Ja to miałam wrażenie, że mi nawet stopy urosłyMi całą twarz zrobiła się taka duża, policzki pełne i zaraz po porodzie wróciła do normy.l, ale znów przeszło na nogi i zrobiły się ogromne parowy. Stóp to nie mogłam w żadne buty wcisnąć, wyglądałam bardzo komicznie.
Patentu nie mam, oszczedzanie sie i lezenie hamowalo puchniecie, ale nie zeby jakos wybitnie mi go zdejmowaloNie wiem czy mam urojenia czy mi stopy puchnąAlbo się upasly...
Jakieś takie się obłe zrobiły.
Macie jakieś patenty na spuchlaki?
No ja tak mialam!!! Ale to az tak, ze miesiac przed porodem tak spuchlam, przyzwyczailam sie do tego widoku bo jednak miesiac tak chodzilam, a nic nie schodzilo.. potem mialam cc, chodzilak zgieta i gdzies na 2-3 dzien dopiero sie wyprostowalam a lustro w sali mielismy wysoko nad umywalka, ze dopiero po tych 3 dniach sie zobqczylam.. nie poznalam sie totalnie bo wszystko zeszlo! Mialam taki szok, kto tak stoiAle ze wszystkich rzeczy, ktore puchną, rece mogą, nogi mogą, ale NOSA nie przeżyję![]()
Ale mi tak się stało po porodzieJa to miałam wrażenie, że mi nawet stopy urosły
Uroki ciąży![]()
Słyszałam właśnie, że oxy ma takie skutki uboczne.Ale mi tak się stało po porodzieprzez 3 tygodnie tak wyglądałam, to chyba za sprawą wywoływanego porodu i oxy.
To też normalne, bo więzadła sie rozchodzą i niekiedy kobietom juz zostaje ta większa stopaJa to miałam wrażenie, że mi nawet stopy urosły
Uroki ciąży![]()
A tu tez ciekawe z mojego przykladu, wieksza stope o rozmiar mialam gdzies do 3-4 lat po porodzie, potem wrocila do poprzedniegoTo też normalne, bo więzadła sie rozchodzą i niekiedy kobietom juz zostaje ta większa stopa![]()