reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ale ze wszystkich rzeczy, ktore puchną, rece mogą, nogi mogą, ale NOSA nie przeżyję 😅😅😅
Mi całą twarz zrobiła się taka duża, policzki pełne i zaraz po porodzie wróciła do normy.l, ale znów przeszło na nogi i zrobiły się ogromne parowy. Stóp to nie mogłam w żadne buty wcisnąć, wyglądałam bardzo komicznie.

Mi całą twarz zrobiła się taka duża, policzki pełne i zaraz po porodzie wróciła do normy.l, ale znów przeszło na nogi i zrobiły się ogromne parowy. Stóp to nie mogłam w żadne buty wcisnąć, wyglądałam bardzo komicznie.
Ja to miałam wrażenie, że mi nawet stopy urosły 😱

Uroki ciąży 🥴

Nie wiem czy mam urojenia czy mi stopy puchną 🤔 Albo się upasly... 🤣 Jakieś takie się obłe zrobiły.
Macie jakieś patenty na spuchlaki?
Patentu nie mam, oszczedzanie sie i lezenie hamowalo puchniecie, ale nie zeby jakos wybitnie mi go zdejmowalo :D to zdecydowanie najgorsza czesc ciazy :D
Ale ze wszystkich rzeczy, ktore puchną, rece mogą, nogi mogą, ale NOSA nie przeżyję 😅😅😅
No ja tak mialam!!! Ale to az tak, ze miesiac przed porodem tak spuchlam, przyzwyczailam sie do tego widoku bo jednak miesiac tak chodzilam, a nic nie schodzilo.. potem mialam cc, chodzilak zgieta i gdzies na 2-3 dzien dopiero sie wyprostowalam a lustro w sali mielismy wysoko nad umywalka, ze dopiero po tych 3 dniach sie zobqczylam.. nie poznalam sie totalnie bo wszystko zeszlo! Mialam taki szok, kto tak stoi 😂

12 dni i czas start Maraton kilogramowy.
Nie mogę doczekać się sernika i śledzi mojej Mamy 😋
Specjalnie mi piecze serniczek z brzoskwiniami mniam mniam 😁

To też normalne, bo więzadła sie rozchodzą i niekiedy kobietom juz zostaje ta większa stopa :(
A tu tez ciekawe z mojego przykladu, wieksza stope o rozmiar mialam gdzies do 3-4 lat po porodzie, potem wrocila do poprzedniego :D nie umiem tego wytlumaczyc, ale zaczelam wchodzic w stare buty 😂

reklama
Do góry