reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Hahaha to testowanko 5 dpo totalnie rozumiem 😁😁
Zastanawiam się czy możliwe - raczej nie - jest że pierwszym objawem było to, że przedwczoraj i wczoraj usnęłam w ciągu dnia na 2h - nigdy mi się to nie zdarza. Ale to raczej jakaś koincydencja raczej :))

Jest to całkowicie możliwe 😉 ja w październiku przy biochemie czułam, że to ciąża, potrafiłam zasnąć w mgnieniu oka, byłam totalnie śpiąca, a nigdy tak nie mam 😉 i wtedy wiedziałam, że jest coś na rzeczy.

Ps. Cześć dziewczyny 😊 nie odzywam się, bo czasu brak, praca, szkoła, dom, nauka do egzaminów. A na ławaczce jestem od września, zrobiliśmy przerwę od starań takich typowo konkretnych ( ze względu na nową pracę i psychiczny odpoczynek od testów owu, seksow pod owulację itp). Większość dziewczyny mnie of course znają, bo już ponad rok jestem na staraczkach, ale dużo tutaj Was jest nowych 🙂
Dla przypomnienia, w ciągu tego roku przeszłam 3 ciąże biochemiczne ( w marcu, w kwietniu i teraz w październiku).
My powoli wracamy do gry ze staraniami, w grudniu na luzie jeszcze bez testów itp, w styczniu mam egzaminy zawodowe, więc już głowa będzie luźniejsza i wtedy zaczynamy działać konkretniej 😁 ale dodatkowo chce zrobić diagnostykę z powodu tych biochemow.

Czytam Was pobieżnie, czasem przewijak tylko by zobaczyć Wasze testy i wszystkim dziewczynom z pozytywnym testem gratuluję i trzymam kciuki za rosnąca betę ❤️
Za resztę trzymam kciuki by w końcu zobaczyły upragnione 2 kreseczki 🍀

A żeby być fair to proszę o zapisanie mnie na testowanie na 25.12. nie mam pojęcia kiedy była owulacja, mogę jedynie się domyślić z boli owulacyjnych i z kalendarzyka 🤭 a że mam nieregularne cykle to nie ma pojęcia, będę czekała do okresu, ale zapisuje się.

Ostatnia edycja:
Powtarzałam test, tylko dziś robiłam tą nieszczęsną 25tke. Byłam też na becie.

Tak wygląda moja dzisiejsza 25tka. Trochę się obawiam, że za blada jest, ale zobaczymy co beta powie 🙈

Załączniki

• IMG_20251212_122635.jpg
    IMG_20251212_122635.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Tak wygląda moja dzisiejsza 25tka. Trochę się obawiam, że za blada jest, ale zobaczymy co beta powie 🙈
To jest blada 25? Chyba zartujesz :D beta czuje, ze bedzie piekna ♥️
O zobacz, napisałaś akurat gdy ja byłam w trakcie pisania posta 😀
A leci, zabiegana jestem totalnie, na nic czasu nie mam 🫣 niech już się skończy ten rok, a szczególnie ta szkoła i już będę miała więcej czasu 🤩
Ale widze, ze testowanko jest :D obys wrocila z przytupem po tej ciszy! :D

Do góry