reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Ja właśnie wróciłam ze smyka bo niedługo jadę do znajomej w odwiedziny która dopiero co urodziła i nie dałam rady tam stać i przebierać w tych maleńkich rzeczach , jakoś tak smutno że to komuś a nie nam... :(
Chwyciłam więc skarpetki i poprosiłam o voucher ...

Załączniki

• 20251212_125507.jpg
    20251212_125507.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 24
O pierunie 🤯
A w jakim labie robiłaś pakiet Hashimoto?
Ja musze suple kupić bo mi się dużo pokończyło i już się nie mogę doczekać na ten wydatek kilkuset złotych 🤣
W alabie, a zawsze w przychodni robiłam to ciut taniej ale w przychodni nie było tych pakietów hashimoto. Ciul w te pieniądze, się stresuje wynikami 🫣

Ja właśnie wróciłam ze smyka bo niedługo jadę do znajomej w odwiedziny która dopiero co urodziła i nie dałam rady tam stać i przebierać w tych maleńkich rzeczach , jakoś tak smutno że to komuś a nie nam... :(
Chwyciłam więc skarpetki i poprosiłam o voucher ...

Rozumiem 🫂
Skarpeteczki śliczne 😍
Chciałabym już kupować takie świąteczne kubraczki dla naszego Maleństwa 🥲

Słuchajcie, kiedyś miałam styczność z babeczka, która była diabetologiem i endokrynologiem i jak do niej szłam właśnie z problemami IO i z hormonami ogólnie to wzięła ode mnie za dwie porady, w sensie za dwie wizyty czyli za diabetologiczna i endokrynologiczną i łącznie prawie 600zl u niej zostawiłam. 😬
A myślałam, że lepiej iść do takiego lekarza z dwiema specjalizacjami nie stricte dla oszczędności a żeby jedna osoba mnie prowadziła.
Spotkało was coś podobnego?

A co za pakiet? Jakiś ciążowy? Jak beta dzisiaj mi wyjdzie to może w tej ciąży w końcu skorzystam z dobrodziejstw luxmedu też zamiast płacić hajsy na badaj.to
Nie, nie ciążowy, to taki cały pakiet medyczny który możesz wykupić w pracy tak jak np ubezpieczenia grupowe są.

reklama
A Ty masz Hashimoto? Bo kojarzę, że tsh Ci skacze pomimo euthyroxu?
Tak, w sensie najpierw tsh miałam ponad 9, oczy z wrażenia przecierałam i mówię nosz kurw to niemożliwe, poszłam za 2 dni powtórzyć i było 4,800 + dosyć duże przeciwciała.
Od razu do Endo na usg i konsultacje no i wyszło że to niedoczynność tarczycy w przebiegu hashimoto. I wtedy po tym byłam na badaniach po 6 tyg i było 4,200. Minęło prawie 2,5 msc i dziś zobaczymy co tam się dzieje

Do góry