reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Udało się wystawiła mi skierowanie na betę, ale jak poprosiłam o progesteron to mi powiedziała, że tego się nie bada i nie sprawdza 🤦‍♀️ ostatecznie mi wystawiła, ale powiedziała, że mam nie brać do siebie wyniku bo to jest tylko informacyjnie 🙄
To po co by było takie badanie 🤣 skoro nie trzeba się nim sugerować, co oni o życiu wiedzą 🤣🤣

reklama
Kiedyś tak słyszałam i internety też tak mówią, ale okazuje się, że jednak nie 😞
Mi ginekolog z łaską wypisał zwolnienie do pracy na 2 dni po biochem - bo powinnam mieć od ginekologa albo ze szpitala - to było co prawda 4 lata temu ale pamiętam te jego wywody jakby to było wczoraj.
Do szefowej dzwoniłam powiedzieć,że zaczęłam krwawić i z marszu mówiła,że mam się nie przejmować,zostać w domu i dodam,że mój rodzinny to jej zakładowy i się znają od lat także nie wiem ,gdzie był problem. W szpitalu by nawet nic na USG nie zobaczyli i miałam tylko jeden wynik bety to też by za dużo ze mną nie podziałali

Udało się wystawiła mi skierowanie na betę, ale jak poprosiłam o progesteron to mi powiedziała, że tego się nie bada i nie sprawdza 🤦‍♀️ ostatecznie mi wystawiła, ale powiedziała, że mam nie brać do siebie wyniku bo to jest tylko informacyjnie 🙄
No coś może być na rzeczy bo na moje ptpgesterony z ektopowej też ginekolodzy mieli wyjebongo

Cześć! Pewnie nikt mnie tu już nie pamięta. Mam nadzieję, że wybaczycie, że tak wbijam. Chciałam podrzucić tylko takie info dla mieszkańców Poznania i okolic.

Załączniki

• Screenshot_20251212-134355.png
    Screenshot_20251212-134355.png
    625,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry