Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspomagałas się czymś? Ciekawe od czego zależą te normy ?
Ten cykl był normalny ?
Nic się nie przesunęło ani nic ? Ile to bylo dpo ? Robiłaś pozniej jeszcze sprawdzając tendencję ?
Dziewczyny ja nie wytrzymałam i siknelam. Mam omamy ? Taki wynik po 1 minucie Zobacz załącznik 1730855
Ale jaja, ja nie wierzę kolejne serduszkoDziewczyny ja nie wytrzymałam i siknelam. Mam omamy ? Taki wynik po 1 minucie Zobacz załącznik 1730855
Dziewczyny ja nie wytrzymałam i siknelam. Mam omamy ? Taki wynik po 1 minucie Zobacz załącznik 1730855
Ja też rzadko widzę w tu widzęDziewczyny ja nie wytrzymałam i siknelam. Mam omamy ? Taki wynik po 1 minucie Zobacz załącznik 1730855
Ale to przecież jest niemożliwe , czy to realne ze owulacje mialam zaraz po @ ? Przeciez jeśli liczyć normalnie ze ow. Mialam 14 dc to dzisiaj jest dopiero 6-7 dpo z tym ze ten brzuch mnie boli w sumie od końca okresu , nie rozumiem juz nic . Mam nadzieję ze to nie kolejny biochemchyba ze te pinki robią takie psikusy. Ja ich wcześniej nigdy nie używałam. Masakra wpadam w panikę
![]()