reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

U szwagra panuje teraz bostonka, lepiej sie w swieta z nimi nie widziec, prawda? 😐
Mówią że na bostonke chorują tylko dzieci i bardzo rzadko dorośli ale ja przechorowałam przy moim dziecku
Totalnie się nie znam ale bostomka chyba głównie atakuje małe dzieci i nie mam pojęcia czy zaraża dorosłych albo jak długo trwa leczenie czy okres zarażania 🤔
Hmmm musiałabym się siostry zapytać czy Łanięta jak to było u nich
Zaraza dorosłych bardzo rzadko ale dorosły może się zarazić. Jestem tego przykładem i przechodziłam gorzej niż dziecko😕

reklama
Ok poddaje się... @marietta2112 wpisz mnie proszę na 23.12. Na testowanie. Co ma być to będzie. Staraliśmy się, owulaki były robione. Biorę proga I acard od owu no i zobaczymy. Bedzie wtedy 10/11 dpo. Chęć testowania silniejsza
Super ❤️ ja będę testować 2 dni później, a raczej po prostu czekać czy okres się pojawi, bo u nas bez owulakow, nie wiem kiedy owulacja była, jedynie po bokach i kalendarzyku mogę ocenić, że jestem jakie 8dpo, aczkolwiek okres za 6 dni pokazuje.

Ryba w panierce przy piątku z ziemniakami i surówka z marchewki.
Spaghetti z mięsem i pieczarkami ( hahahaha słownik mi wpisał z mężem a nie z mięsem) 😆😆😂
Gulasz z piersi z pieczarkami ( jutro robię na obiad),
albo zupę pomidorowa, ewentualnie gołąbkową, pieczarkową, grzybową.
Makaron z warzywami i mięsem?
Naleśniki? Albo krokiety z mięsem i warzywami i do tego sos czosnkowy - u mnie uwielbiamy.

Albo powiedz jakie masz składniki na stanie to coś wymyślimy 😀😁
Ja właśnie kończę smażyć naleśniki, ale będą na słodki z serem białym i .... Nutella 🤭🤭🤭

@Angiee moja ginekolog powiedziała że daje zielone światło, że wszystko tam na dole jest super a jedynie muszę uregulować hormony.
U męża wyniki morfologia i hormonalne też są w porządku. Pozostało badanie nasienia.
A u mnie tsh było dosyć wysokie bo blisko 9. Lekarz powiedział że mam zbić i napewno nie zajdę z takim wynikiem. Więc zbijamy, już jest 2500 a nie pamiętam kiedy miałam taki wynik.
Ale u nas też jest tak że nie zawsze się „wstrzelamy” męża często nie ma w domu, były też takie miesiące gdzie był seks w płodne ale jednak nie tak jak powinno być czyli blisko owu. Także teraz mamy taki miesiąc gdzie Mąż ma urlop i planujemy wykorzystać na maksa.
Łoo, no tsh 9 to faktycznie wysokie. Super, że już się udało tak zbić. Co do wstrzelenia się w owu to rozumiem, u nas też nie zawsze wychodzi, szczególnie że ja nigdy nie wiem, kiedy ta owulacja wypada... Bo nie zawsze testy pokazują a nie będę co miesiąc chodzić na monitoring

reklama
3 h latania po sklepach, myslalam ze od rana to jeszcze dzis bedzie luzniej, a tu najpierw szukalam miejsca na parkingu, a potem przebijalam sie miedzy ludzmi… ale mam wszystko! Do sklepu pojde dopiero po swietach 😂

Do góry