reklama
loumarie
Fanka BB :)
Nie mam właśnie!
W maju pęcła mi duża waliza, a ja poskąpiłam nowej walizki większej. Podeszłam do próby spakowania w średnią i nawet swoich klamotów wszystkich tam nie zmieściłam, teraz czekam aż większa przyjdzie![]()
Już wogole abstrahując, że nie rozumiem jak ktoś daje rade spakować się razem z Bomblem do jednej walizy
marietta2112
Ja dziś też w garach pol dnia, bo gości urodzinowych miałam, ale zrobiłam takie zajebiate ciacho. Tarta Kinder Bueno, dawno tyłu komplementów nie dostałam.
Lwica1410
Jak mój partner został przyjęty do szpitala na upust krwi po 11h na izbie przyjęć, to w nocy wkurzona zawiozlam mu rzeczy w torbie z biedronki. Kilka razy pytałam czy mu rzeczy przywieść, to nie, koło 23 zadzwonił, że będzie przyjęty. A do szpitala godzina drogi.Spakuj chociaz w reklamowke, najwyzej pojedziesz z fancy walizka i reklamowka z biedry!![]()
93kora
Moderator
Właśnie. Nie chciałam pisać na kreskachJa dziś też w garach pol dnia, bo gości urodzinowych miałam, ale zrobiłam takie zajebiate ciacho. Tarta Kinder Bueno, dawno tyłu komplementów nie dostałam.
Wszystkiego najlepszego, spełnienia tego najskrytszego marzenia
93kora
Moderator
Nienawidzę szpitali i ich wiecznego wahania się.Jak mój partner został przyjęty do szpitala na upust krwi po 11h na izbie przyjęć, to w nocy wkurzona zawiozlam mu rzeczy w torbie z biedronki. Kilka razy pytałam czy mu rzeczy przywieść, to nie, koło 23 zadzwonił, że będzie przyjęty. A do szpitala godzina drogi.
Lwica1410
Normalnie miał upustu w instytucie hematologii, a wtedy wysłali do szpitala. A że zdrowy to zanim przyjeli to się zeszło. Ja tam bym tyle czasu grzecznie nie siedziała. Wiadomo było, że na izbie mu tego nie zrobią, to nie chciał żeby mi wcześniej coś przywieźć. To było w czasie pandemii, to nawet nie mogłam zobaczyć jego miny jak zobaczył w co go spakowałam.Nienawidzę szpitali i ich wiecznego wahania się.
Klemensa
Masz przepis?Ja dziś też w garach pol dnia, bo gości urodzinowych miałam, ale zrobiłam takie zajebiate ciacho. Tarta Kinder Bueno, dawno tyłu komplementów nie dostałam.
Czyli jaJuż wogole abstrahując, że nie rozumiem jak ktoś daje rade spakować się razem z Bomblem do jednej walizyNo nie ma bata nawet, żeby to pykło. Albo nie wiem, może ja zbyt łagodnie traktuję swoją zamiast tam narzucać wszystkiego i zapiąć na siłę
![]()
reklama
loumarie
Czyli jazawsze jedna torba...ba, nigdy nic mi nie brakło.
No też zależy czy szpital coś daje od siebie, mój nie daje