reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Fogia ... dobre pytanie :tak:, też miałam Was o to pytać ;-)

Do pewnego czasu Mateusz dawał sobie pięknie ząbki szorować ... a teraz to tylko sam i sam :dry:, mi czasem uda sie raz przejechać mu szczoteczką po jego dolnych ząbkach i to by było na tyle ... resztę robi sam, no i tu mam ogromne wątpliwości co do jego dokładności :baffled:

Phi ależ on romantyczny, 13 worów ziemniaków, rodzice jedni i drudzy oraz ciocia małpa czyli @ :-p:-p:-p:-p:-p:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ta @ mogłaby sobie już darować ;-):-p:-D

U nas jakiś czas temu Witek miał ten etap z ząbkami, ale mu przeszło. Sam sobie szorował i koniec. Nie nalegalam na niego, bo balam się, że w ogóle nie będzie chciał ich myć. A teraz daje ładnie sobie umyć ząbki. Sadzam go na kibelku i szoruję mu zębolki, a on zajęty jest spuszczaniem wody w kibelku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

u nas tez podobnie Niko chce sam a ja tez nie chce sie z nim o to klocic bo wiem ze zrobi na zlosc i w ogole nie bedzie chcial myc:dry:

a w ogole to mamy juz te dwie brakujace dwojki na dole i juz brak tylko trojek a ida pelna gębą:-) bo ma mega npuchniete i juz widac takie biale pod dziaselkiem(niestety sa tez skutki uboczne - mega marudzenie - na szczescie w nocy jest ok)

Czy wasze dzieci nadal się ślinią? Witek miał krótki moment nie ślinienia się zaraz po wyjściu wszystkich trójek. Ale od kilku dni ślini się straszliwie. Normalnie ślina mu kapie z buźki :baffled: Próbowałam sprawdzić czy idą mu może piątki, ale oczywiście nie dał :no:

U nas ślinienia też brak i nic nie zapowiada nadejścia tych nieszczęsnych piątek:baffled:... a szczerze mówiąc, chciałabym mieć to już za sobą, bo z malutkim newborn'em i ząbkującym juniorem może być nieciekawie;-):sorry2:

reklama
u nas tez slinienia nie ma, mimo ze trojki wychodza pelna para i zaczely sie juz ciekawe nocki:baffled: Nikus zaczyna rzucac sie przez sen tak jakby mial focha, wygina sie i uderza nogami:dry:a pozniej placze - czyli ogolnie ciekawie:baffled:

Do góry