natka86
mamusia Zosieńki
wiecie co,ona juz by chciala chodzic
stoi przy tych meblach i tak sie przesuwa ze jestem w szoku
teraz ściągła skarpetke i sie nia bawi

teraz ściągła skarpetke i sie nia bawi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
phantas bawcie się dobrze i bądźcie grzeczni![]()
Tafojka dzisiaj to oni grzeczni nie beda napewno...
Mali śpią już ponad godzinę. A ja prasuje, nie lubię w niedziele ale nie mam wyjścia...
U nas brzydko i chłodno tylko po południu pójdziemy do kościółka i domek.
A ktoś już wraca do mnie :-):-):-)
Masakra,nie widzieliśmy się od 1szej... Zaraz wybuchnę z tęsknoty.Ale jaja!
![]()
![]()
![]()
A tego wspólnego zamieszkania - zazdroszczę (pozytywnie!).![]()
![]()
![]()
no przykre ale prawdziwe niestety
dzieci nie muszą słuchać jakie to są "kochane "
a ja nie muszę patrzeć jak ogląda film za filmem na kompie
jest spokojnie
i wiecie co nie wiem dlaczego ale jest mi dobrze i wcale nie tęskinię
i to chyba oznacza że przestałam go kochać
wiem że pewnie jeszcze będę ryczeć jak głupia w poduszkę z samotności ale narazie jest mi poprostu dobrze![]()
iza my tez sie nie znamy...
cara sorki ze tak sie wtrącam,ale dlaczego piszesz na paru wątkach to samo??? dziwnie sie to potem czyta.....
i to moje skromne zdanie,nie chce cie pouczac,ale piszesz tak bardzo prywatne rzeczy ze szok... przeciez to kazdy czyta,a masz link do naszej klasy,wiec kazdy wie kim jestes.....![]()
Ale cara powinna być jednak ostrożna...Mój prawie ex mąż po odejściu szpiegował mnie na bb i archiwalne moje wpisy trzepał, tak że musiałam siedzieć i edytować wszystko... I nie mogłam na otwartm pisać... Teraz nie wiem czy jeszcze szpieguje czy wyluzował ale już mnie to nie rusza...Ale to jest publiczne forum i odrobina ostrożności jednak nie zawadzi...ale się namądrowałam :-)