reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Natka nie zdziw się jak Ci zacznie za niedługo chodzić. Oliwier miał 9 miesięcy gdy wstał i zrobił pierwszy krok a potem było z górki :tak:;-)

Dzień dobry

tak późno dzisiaj bo nadrabiałam (a jak zwykle było co)

phantas bawcie się dobrze i bądźcie grzeczni :-p

hahaha - chyba żartujesz ;-)

Tafojka dzisiaj to oni grzeczni nie beda napewno...

:tak::tak::tak::tak: - oj na pewno nie :-D

Mali śpią już ponad godzinę. A ja prasuje, nie lubię w niedziele ale nie mam wyjścia...:baffled:

U nas brzydko i chłodno tylko po południu pójdziemy do kościółka i domek.
A ktoś już wraca do mnie :-):-):-)

tafojka - a grzeczni byliście ?? ;-)
dobrze, że już wrócił - stęskniona już byłaś :-)

Masakra,nie widzieliśmy się od 1szej... Zaraz wybuchnę z tęsknoty. :sorry2: Ale jaja! :szok: :zawstydzona/y: :-p :laugh2:

A tego wspólnego zamieszkania - zazdroszczę (pozytywnie!). :tak: :tak: :tak:

skądś to znam....
wstrętna zazdrośnica ;-) - ale podłączę się też do tej zazdrości :-)

no przykre ale prawdziwe niestety
dzieci nie muszą słuchać jakie to są "kochane ":no:
a ja nie muszę patrzeć jak ogląda film za filmem na kompie :sorry2:
jest spokojnie

i wiecie co nie wiem dlaczego ale jest mi dobrze i wcale nie tęskinię
i to chyba oznacza że przestałam go kochać

wiem że pewnie jeszcze będę ryczeć jak głupia w poduszkę z samotności ale narazie jest mi poprostu dobrze :sorry2:

niekoniecznie - może po prostu odpoczywasz psychicznie
hmm - próbuję pocieszyć..... ale..... znam ten scenariusz i doskonale wiem jak się czujesz :-(

iza my tez sie nie znamy...
cara sorki ze tak sie wtrącam,ale dlaczego piszesz na paru wątkach to samo??? dziwnie sie to potem czyta.....
i to moje skromne zdanie,nie chce cie pouczac,ale piszesz tak bardzo prywatne rzeczy ze szok... przeciez to kazdy czyta,a masz link do naszej klasy,wiec kazdy wie kim jestes.....:oo::errr::baffled::sorry2:

hmmm :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale cara powinna być jednak ostrożna...Mój prawie ex mąż po odejściu szpiegował mnie na bb i archiwalne moje wpisy trzepał, tak że musiałam siedzieć i edytować wszystko... I nie mogłam na otwartm pisać... Teraz nie wiem czy jeszcze szpieguje czy wyluzował ale już mnie to nie rusza...Ale to jest publiczne forum i odrobina ostrożności jednak nie zawadzi...ale się namądrowałam :-)

mądralińska ;-);-);-) - ale co racja to racja :-)

natka - jaki ona ma piękny uśmiech - śliczniusie fotki

Dzisiaj pogoda do d.... szaro jakoś tak i chłodno. Młoda w przedszkolu, ja w pracy.
Weekendzik był udany. Może początek niedzieli niekoniecznie (tak mi się przykro zrobiło że aż się poryczałam) ale po 10 min było już ok :-) Prawie cały dzionek spędziliśmy razem. Jutro wstawię jakieś foto, bo dziś płytki nie wzięłam :-)
Ok - wysyłam i zobaczę co jeszcze w międzyczasie napisałyście ;-)

ach prawie zapomniałam:
dużo zdrówka wszystkim chorowitkom
i tym zdrowym dzieciaczkom też oczywiście

natka - silne dziewczę z niej :-) moja zaczęła sama chodzić jak miała 14 miesięcy - pulpecik taki z niej był :-)

U nas znowukiepska nocka...
Ale synek kochany i dal mamie jeszcze pokimac w lozeczku i sam sie zajal misiami :-) kochany moj ;-*...
No ale po godzinie zaczal sie bawic moimi powiekami ;-)...

Moj chlopak to okaz zdrowia :D... Odpukac bo jeszcze przez te 2 lata ani razu chory nie byl :-)

Phantas posyłam Ci troszkę słoneczka, bo u nas się właśnie pojawiło a ranek był taki brzydki i pochmurny.

A ja się jeszcze nie wybrałam na zakupy. Pomysłów na obiad miały ze 100 a i tak stanęło przy mielonych, bo już mi się mięsko rozmroziło :tak:
Tzn nie, troszkę zmieniłam :-p
Do mięska mielonego dam inne przyprawy niż zwykle, troszkę czosnku (bo mój ukochany lubi) i ser feta do środka, bardzo jestem ciekawa co z tego wyniknie:tak:

ja dałam nowe zdjecia na nk, jeśli ktoś chce to moge też wrzucić na zamnkięty:cool2::cool2::-). Ale tylko dzieci :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:-)
Wreszcie poniedzialek i swiety spokoj:tak::tak::tak:

Natka jaka ona sliczniutka jest,niedlugo bedziesz biegac za nia po sklepach:laugh2::laugh2::laugh2:

Zdrowka dla wszystkich chorych dzieci:-)i buziaki oczywiscie:tak:

No a moja maluda dzisiaj chyba nie ma zamiaru spac,lezy w lozeczku,kopie nogami i szuka zebow :sorry2:no a teraz juz sie znudzilo i zaczyna krzyczec ma ma ma ma:dry:kto go tego nauczyl:rofl2:

Justys ide na nk bo na zamkniety mnie nie wpuszcza:-p:laugh2:

Do góry