reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Phantas jak łopata nie skutkuje to trzeba młotem ;-):-p.

choć na mojego to już skutkuje jak powiem, że czegoś dawno nie robił ;-):laugh2:

reklama
Witam ponownie. ;-)
Zuzia po wielkich prośbach i jękaniach - zasnęła. :sorry2: Ale cały czas mi mówiła,że się boi nyny. :-( Biedny zasmarkany nosiu... :-(
Dobrze,że G. rano przyszedł,zajął się Zuzią,a ja w tym czasie mogłam trochę domek ogarnąć i ugotować obiadek,bo nie dałabym rady dziś sama z tą Moją Marudką. :sorry2: :zawstydzona/y: ;-)

agutka - tort wyszedł Ci super, aż go pokazałam dziewczynom z pracy :-) chyba się nie gniewasz :-)

Pewnie,że się nie gniewam! Lubię,jak mnie ktoś chwali,haha. :-D :-p :zawstydzona/y: Cieszę się,że Tobie równiez się spodobał. :tak: :-)

to że ktoś jest dawcą nasienia nie zawsze może mówić "moje dzieci" więc ja akurat zgadzam się w 1000% z tafojką - jej dzieci :-)

I ja też się z tym zgadzam! :tak: :-) :tak:

Natka,Zosia urocza! :-)

cześć agutka - mam takie intymne pytanie: Wy same mieszkacie??

Fiu fiu,jakie intymne,no proszę. :cool2: :-p
I tak i nie. ;-)

Mieszkamy w domku jednorodzinnym - na samej górze moi Rodzice z Bratem,niżej moi Dziadkowie,a jeszcze niżej ja z Zuzią. :tak: Mamy swoje mieszkanko z osobnym wejściem. :-) Pokój,łazienka,kibelek i kuchnia,czyli jakby 40m kawalerka. :-p ;-)

Od wyrwania zeba spuchlam jak balon,i musialam jechac do dentysty zeby mi antybiotyk zapisal.Ale to jest nic w poruwnaniu z tym co pozniej przeszlam.Bylam jeszcze na malych zakupach wychodze ze sklepu,i czeka na mnie moj byly myslalam ze spyta sie o Karola,a on mi taki tekst wypalil ''Nie zycze sobie zebys sie zemna kontaktowala,nie widzisz ze mam tego bachora w dupie'',dziewczyny nie wytszymalam i dostal po pysku,bezczelnie sie rozesmial i sobie poszedl.Teraz zaluje ze nie wnioslam o calkowite pozbawienie go praw rodzicielskich,ten idiota nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek.

reklama
Od wyrwania zeba spuchlam jak balon,i musialam jechac do dentysty zeby mi antybiotyk zapisal.Ale to jest nic w poruwnaniu z tym co pozniej przeszlam.Bylam jeszcze na malych zakupach wychodze ze sklepu,i czeka na mnie moj byly myslalam ze spyta sie o Karola,a on mi taki tekst wypalil ''Nie zycze sobie zebys sie zemna kontaktowala,nie widzisz ze mam tego bachora w dupie'',dziewczyny nie wytszymalam i dostal po pysku,bezczelnie sie rozesmial i sobie poszedl.Teraz zaluje ze nie wnioslam o calkowite pozbawienie go praw rodzicielskich,ten idiota nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek.

otworzyłam ze zdziwienia buzię, czy Ty mówisz poważnie?:szok::szok::szok:

Rany julek, trzeba było go w jaja kopnąć. :wściekła/y:
Co do pozbawienia go praw przecież możesz to zrobić!
I zrób, majus jak najszybciej!

Do góry