reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam ponownie. ;-)
Zuzia po wielkich prośbach i jękaniach - zasnęła.
Ale cały czas mi mówiła,że się boi nyny. :-( Biedny zasmarkany nosiu... :-(
Dobrze,że G. rano przyszedł,zajął się Zuzią,a ja w tym czasie mogłam trochę domek ogarnąć i ugotować obiadek,bo nie dałabym rady dziś sama z tą Moją Marudką.
;-)
Pewnie,że się nie gniewam! Lubię,jak mnie ktoś chwali,haha.
Cieszę się,że Tobie równiez się spodobał.
:-)
I ja też się z tym zgadzam!
:-) 
Natka,Zosia urocza! :-)
Zuzia po wielkich prośbach i jękaniach - zasnęła.

Dobrze,że G. rano przyszedł,zajął się Zuzią,a ja w tym czasie mogłam trochę domek ogarnąć i ugotować obiadek,bo nie dałabym rady dziś sama z tą Moją Marudką.

agutka - tort wyszedł Ci super, aż go pokazałam dziewczynom z pracy :-) chyba się nie gniewasz :-)
Pewnie,że się nie gniewam! Lubię,jak mnie ktoś chwali,haha.

to że ktoś jest dawcą nasienia nie zawsze może mówić "moje dzieci" więc ja akurat zgadzam się w 1000% z tafojką - jej dzieci :-)
I ja też się z tym zgadzam!

Natka,Zosia urocza! :-)
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Czesc dziewczyny,ale mam dzis dola az mi sie ryczec chce
Ostatnia edycja:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
cześć agutka - mam takie intymne pytanie: Wy same mieszkacie??
Fiu fiu,jakie intymne,no proszę.

I tak i nie. ;-)
Mieszkamy w domku jednorodzinnym - na samej górze moi Rodzice z Bratem,niżej moi Dziadkowie,a jeszcze niżej ja z Zuzią.

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Czesc dziewczyny,ale mam dzis dola az mi sie ryczec chce
Cześć Majuś. ;-)
Co się stanęło? :-(
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Od wyrwania zeba spuchlam jak balon,i musialam jechac do dentysty zeby mi antybiotyk zapisal.Ale to jest nic w poruwnaniu z tym co pozniej przeszlam.Bylam jeszcze na malych zakupach wychodze ze sklepu,i czeka na mnie moj byly myslalam ze spyta sie o Karola,a on mi taki tekst wypalil ''Nie zycze sobie zebys sie zemna kontaktowala,nie widzisz ze mam tego bachora w dupie'',dziewczyny nie wytszymalam i dostal po pysku,bezczelnie sie rozesmial i sobie poszedl.Teraz zaluje ze nie wnioslam o calkowite pozbawienie go praw rodzicielskich,ten idiota nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek.
agutka - tzn że G może czasem na noc zostawać ;-);-);-)
oh, do czego Ty ich namawiasz

reklama
Od wyrwania zeba spuchlam jak balon,i musialam jechac do dentysty zeby mi antybiotyk zapisal.Ale to jest nic w poruwnaniu z tym co pozniej przeszlam.Bylam jeszcze na malych zakupach wychodze ze sklepu,i czeka na mnie moj byly myslalam ze spyta sie o Karola,a on mi taki tekst wypalil ''Nie zycze sobie zebys sie zemna kontaktowala,nie widzisz ze mam tego bachora w dupie'',dziewczyny nie wytszymalam i dostal po pysku,bezczelnie sie rozesmial i sobie poszedl.Teraz zaluje ze nie wnioslam o calkowite pozbawienie go praw rodzicielskich,ten idiota nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek.
otworzyłam ze zdziwienia buzię, czy Ty mówisz poważnie?

Rany julek, trzeba było go w jaja kopnąć.

Co do pozbawienia go praw przecież możesz to zrobić!
I zrób, majus jak najszybciej!