reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie majoweczki 2009! Ja jestem majoweczka 2008 :-) Jak dzis pamietam pierwsze posty na mjau08 a juz dzis moje malenstwo ma prawie 4 miesiace,heh jak ten czas leci,zycze wam spokojnych i donoszonych ciaz i przede wszytskim zdrowych dzieci!
Moja Klaudia urodzila sie z waga 4670 ,10 dni po terminie :-)Pozdrawiam i trzymam za was kciuki!

reklama
:-)no oszczedzac sie trzeba w naszym stanie ja tez bylam zachwycona wypadem do Lego Landu ale nic z tego bede mogla jedynie popatrzec na meza i syna jak szaleja na kolejkach gorskich:-) ale odbijemy sobie to dziewczenta pozniej:-) POZDROWIONKA MILEGO WYPOCZYNKU

Witam ;-) ja chyba nie jestem mama majowa choc nie do konca mam pewnosc, czekam i pewne podejrzenia mam ze moglabym byc w ciazy :-p w zeszlym roku tez bylam majowka ale urodzilam na poczatk kwietnia moja malutka kruszynke, zajrzalam do was to moze tak cos sie ruszy i uda sie znowu byc w ciazy:happy:

Madzia_Singh nie przejmuj sie brakiem wymiotow, niektore kobiety wcale nie wymiotuja.. ja zaczelam okolo 15-20 wrzesnia ubieglego roku i wyiotowalam przez 6miesiecy... wiec jesli nie wymiotujesz to sie ciesz!

xatia oj do grecji to piekna pora, u nas teraz nie jest juz tak goraco ale jest bardzo cieplo a morze to po prostu cud miod bardzo cieple, dokad sie wybieracie? jesli moge zapytac?

pozdrawiam was! i mam nadzieje ze i mi sie uda o ile juz sie nie udalo, i strasznie blizniaki bym chciala :-)

Witam ;-) ja chyba nie jestem mama majowa choc nie do konca mam pewnosc, czekam i pewne podejrzenia mam ze moglabym byc w ciazy :-p w zeszlym roku tez bylam majowka ale urodzilam na poczatk kwietnia moja malutka kruszynke, zajrzalam do was to moze tak cos sie ruszy i uda sie znowu byc w ciazy:happy:

Madzia_Singh nie przejmuj sie brakiem wymiotow, niektore kobiety wcale nie wymiotuja.. ja zaczelam okolo 15-20 wrzesnia ubieglego roku i wyiotowalam przez 6miesiecy... wiec jesli nie wymiotujesz to sie ciesz!

xatia oj do grecji to piekna pora, u nas teraz nie jest juz tak goraco ale jest bardzo cieplo a morze to po prostu cud miod bardzo cieple, dokad sie wybieracie? jesli moge zapytac?

pozdrawiam was! i mam nadzieje ze i mi sie uda o ile juz sie nie udalo, i strasznie blizniaki bym chciala :-)

Hehehe intryguje mnie podpis pod twoim nikiem. to jezyk punjabi albo hindi prawda?

hindi :) a o Te wymioty to sie nie martw , rozmawalam o tym z lekarzem bo ja z kolei masakryczne duzo wymiotowalam,na zielono, krwia.. malo do szpitala nie trafilan:baffled: ale warto bylo! lekarz mowil ze niektore kobiety wcale nie wymiotuja a nne tak jak ja.. cala ciaze.. po 3-4 razy dziennie .. brrr...

hindi :) a o Te wymioty to sie nie martw , rozmawalam o tym z lekarzem bo ja z kolei masakryczne duzo wymiotowalam,na zielono, krwia.. malo do szpitala nie trafilan:baffled: ale warto bylo! lekarz mowil ze niektore kobiety wcale nie wymiotuja a nne tak jak ja.. cala ciaze.. po 3-4 razy dziennie .. brrr...

przeczuwalam bo jak zobaczylam imie dzidzi Despi to poprostu wymieklismy z Raj'em i ze nie tylko nasze bobo bedzie mialo jak to inni mowi w Polsce inne imiona...

ba ale Tu Cie zdziwie, jest to greckie imie, brzmi Despina a my sobie skracamy Despi i nie zyjemy w Polsce ale Grecji :-pale do imiom jakie chcecie nadac, juz czytalam ,sliczne, to nie poddajcie sie, bo moga wam robic w urzedzie problemy ze dziwne, ze trudne, poznalam kilka przypadkow kiedy odmowiono nadania imion takich jak np Despina, ale przeszukalam caly internet i znalazlam przepis ktory mowi ze rodzic moze nadac kazde imie jakie tylko mu sie podoba nawet zgaraniczne a urzednik moze tylko zasugerowac ponowne przemyslenie sprawy!
po za tym dlaczego inne imie.. z tego co zrozumialam maz nie jest polakiem .. gdybyscie byli oboje polakami no to zgodze sie.. czasem moze to sie ludziom "nie podobac":happy:

reklama
Do góry