a co mama nie zadowolona??;-)
ja nic nie mówię

Mi sie skojarzyl ten kombinezon z ludzmi co pracuja przy toksycznych rzeczach nawet niewiem jak to ujac
![]()
mi też

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Mi sie skojarzyl ten kombinezon z ludzmi co pracuja przy toksycznych rzeczach nawet niewiem jak to ujac
![]()

![]()

He,he,no właśnie mi też sie tak skojarzyło.Emilka wygląda jak Sigma i Pi

No to Gosia będzie mogła ubierać Emilkę w niego, jak będzie babcia w pobliżuMi sie skojarzyl ten kombinezon z ludzmi co pracuja przy toksycznych rzeczach

Coś mi się wydaje, że nie gust dla T jest ważny tylko wartość prezentuFaktycznie Irtasia.Jeszcze tylko maska na twarz
.
Goasia,Ty tak slicznie Emilke ubierasz,tesciowa nie widzi co Ci sie podoba...?![]()

ze będzie już dobry 
od T...
Emilka widać zadowolona![]()

;-);-)
te maleńkie buciki w sklepie ....czapeczkiNuśka mnie też
co kupić R na naszą rocznicębo nie mam pojęcia
![]()