reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

kobietki, czy macie juz butki na zime dla maluszkow? ja oczywiscie nie moge doasowac julitce i nadal szukam. tez macie problemy z grubymi nozkami? w sumie bardziej pytam dla dziewczynek, bo u chlopcow sa przewaznie na rzepy albo sznurowane wiec nie ma problemu z regulacja

reklama
Ja kupiłam małej z gufo ale spędziłyśmy dużo czasu w sklepie bo mieżyłyśmy kilka par. Najważniejsza była dla mnie wygoda małej ale i kwestie estetyczne miały oczywiście znaczenia;-) ale przy żadnej z tych mieżonych par nie miałyśmy problemu z zapięciem zameczka więc może zajrzyj do ccc bo Tuśka też zaszczuplutkiej nóżki nie ma:-)

Ja kupiłam małej z gufo ale spędziłyśmy dużo czasu w sklepie bo mieżyłyśmy kilka par. Najważniejsza była dla mnie wygoda małej ale i kwestie estetyczne miały oczywiście znaczenia;-) ale przy żadnej z tych mieżonych par nie miałyśmy problemu z zapięciem zameczka więc może zajrzyj do ccc bo Tuśka też zaszczuplutkiej nóżki nie ma:-)

mierzylam w CCC(w 2 sklepach) i Deishmannie. dodatkowe utrudnienie to to, ze ja nie chce zamszowych i najlepiej zeby byly brazowe - ze wzgledow praktycznych, bo moja gwiazda zaraz zrobi z jasnych czarne:szok::-D

Ja akurat kupiłam zamszowe ale widziałam u nas brązowe i nie z zamszu tlko takie ala lakierowne tyle że w nich właśnie Tuska taki jakoś koślawo chodziła;-)

Ja akurat kupiłam zamszowe ale widziałam u nas brązowe i nie z zamszu tlko takie ala lakierowne tyle że w nich właśnie Tuska taki jakoś koślawo chodziła;-)

musze jescze pochodzic, bo nie w kazdym CCC sa te same butki.

a te brazowe maily na gorze taki bujny puszek? one byly dosc wysokie i nie bylo mowy o zapieciu. wlasnie takie odpowiadalyby mi najbardzije

Ja kupiłam takie:
00_1401282_P_pp.jpg

W deichmann'ie idealne jak dziecko ma wysokie podbicie. Nigdzie nie mogłam znaleźć butów, które łatwo się zakłada i pasują Oliwce. Kosztowały ok 140 zł.

http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=82188

reklama
Do góry