reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Moja mama na bazarku na Bródnie znalazła "sklep", gdzie nawet po 1 zł kupuje. Niektóre naprawdę ładne i jak nowe. A czasem nawet z metką.:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, to jest na bazarku na Kondratowicza, koło kościoła, zaraz przy Nygusie, ale nie wiem dokładnie, która "buda", nie pamiętam. Ubranka wiszą na wieszakach i są tam tylko ubrania dla dzieci. Niestety jest ciasno. Latem było lepiej, bo ubrania były też przed sklepem wystawione, teraz pewnie już tylko w środku. Jest też fajny ciucholand w tym bloku na przeciwko moich rodziców, tam gdzie ta apteka, co się koło niej za pierwszym razem umówiłyśmy.

u nas też jest bardzo fajny ciucholand i przedewszystkim czysty wszystko wisi na wieszakach a większość ubrań to firmówki:tak:
normalnie jak kupuję to za spodnie idzie zaplacić ok 8zl a często mają po 50% a raz na 3 miesiące wszystko po 1zl:-)a ciuchy naprawde extra:tak::happy:

Asia, wiesz co, tam z dziećmi to się nie zmieścimy, to jest malutka "buda". Możemy jedynie się umówić np. w sobotę (będę akurat na Bródnie), ale bez Maćka. Poza tym ja nie umiem robić zakupów w lumpkach:no: Nie lubię tak grzebać bez końca. Ale jeśli Ci taka opcja pasuje, to ok.

A ja potrafię i uwielbiam. Dzięki lumpką mała ma większość odzieży. Ostatnio trafiłam sweterek z H&M jak nówka nawet sama bym taki chciała zapłaciłam 5zł a tydzień później we Wrocławiu widziałam go w H&M za 69,90:-)U nas są w sumie 3 konkretne reszta to tak jak piszecie syf a dziś otwierają nowy sieci POLO ale ja w pracy więc może jutro się wybiorę może coś dla mnie zostanie;-) a najlepsze jest to że jak mała z tych rzeczy wyrasta to wystawiam na allegro lub sprzedają po niby znajomych i często dostaję więcej niż zapłaciłam bo mam już spatrzenie i zawsze kupiję firmówki:tak:

reklama
JA nie mam cierpliwosći do szperania po ani po sklepach ani po lumpach. Mi musi coś wpasc w oczy i pewnie przez to tracę wiele okazji. MImo, że nasza mieścinka jest maniunia stosunkowo to lump prawie na każdym rogu jest a ceny wcale nie są konkurencyjne i szmatki też często nieciekawe:( Ale moze jutro sie rzucena małe poszukiwania (dla siebie ) bo moja garderoba woła o pomstę do nieba:(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry