• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Buty to jedno ale kombinezon to drugie...jaki kupic? Jednoczesciowy czy dwu? Przyznam ze jednoczesciowy wcale nie latwiej ubierac jak robaki w dupce nie pozwalaja ustac w miejscu:baffled::-D

Zuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimno:baffled: nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku :sorry2:

Zuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimno:baffled: nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku :sorry2:
Nie mam. Stas ma ciepla kurtke jesienna. Ja go chyba chartuje bo nawet spiworka nie nalozyma ni razu.
U nas chyba sa jeszcze a jak nie to na allegro widzialm kilka ladnych. W takim razie bedzie DWUczesciowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry