tmadzik
Fanka BB :)
jak dla mnie, to troche za drogie, a po drugie to wole troche elegantsze, zeby ladnie wygladaly przy sukience, bo takie a'la sniegowce to juz ma i do spodenek sa w sam raz
Takie eleganckie widziałam w Zarze do sukienek w sam raz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak dla mnie, to troche za drogie, a po drugie to wole troche elegantsze, zeby ladnie wygladaly przy sukience, bo takie a'la sniegowce to juz ma i do spodenek sa w sam raz
Ja kupiłam dokładnie takie Adasiowi tylko jasno beżowy kolor a kwiatki z boku bucików obcięłam, dałam 29,90 i nie wiem dlaczego bo tu są droższe
Mc-Buty DZIECIĘCE Zima Trzewiki Zimowe SUNWAY 140

te wlasnie widzialam na allegro i jak nic innego nie znajde, to sie chyba skusze, choc eleganckie to one nie sa![]()

a przynajmniej dziewczęce kolory, jak kupowałam w sklepie i jak maly je założył to od razu lepiej chodził, dopasowały mu
nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku 
Nie mam. Stas ma ciepla kurtke jesienna. Ja go chyba chartuje bo nawet spiworka nie nalozyma ni razu.Zuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimnonie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku
![]()
Buty to jedno ale kombinezon to drugie...jaki kupic? Jednoczesciowy czy dwu? Przyznam ze jednoczesciowy wcale nie latwiej ubierac jak robaki w dupce nie pozwalaja ustac w miejscu![]()