reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Dla mnie tez cena jest wysoka,ale Konrad jest chrzesniakiem mamy Jacka chrzesniaka (zrozumieliscie:sorry::-D)i zawsze dostaje ładne prezenty:sorry:.Nie moge isc z czekolada:sorry:.Troche głupie takie zobowiazania:sorry:.
Taka mata bawiłyby sie pewnie i moje dzieciaki,bo kondzio chyba jeszcze za mały na nia.Nowy wlasciciel ma 3,5 roku,to chyba w sam raz?:sorry:

reklama
My z jackiem dajemy sobie rozne rzeczy,nie za drogie,a raczej majace cos w sobie...Na ten rok jeszcze nic nie wymysiłam:sorry2:

Jejkuś, ale macie dużo rożnych pomysłów..
ja nawet nie zaczęłam planować co i jak...choć obiecałam siebie już sobie, ze w tym roku zacznę wcześniej..i nic z obietnic

Tycia, mata super, bardzo mi się podoba, chętnie bym Oliwce kupiła (tylko dziewczęcą wersję), no ale w tym roku chyba nie będziemy szaleć z prezentami, zwłaszcza, że Oli ostatnio sporo rzeczy już dostała.
Ja generalnie nie mam jeszcze nic kupione, ani nawet specjalnie upatrzone :baffled: Dla Oliwki chyba poszukamy jakiś zestaw do zabawy w wannie, bo ostatnio strasznie lubi długo się pluskać wieczorem. Podoba mi się coś takiego:
**Fisher Price do kąpieli wody - Kubuś puchatek (474738123) - Aukcje internetowe Allegro
lub
HIT z USA!Wielki zestaw do kąpieli Plac Zabaw (478049463) - Aukcje internetowe Allegro
a może jeszcze coś innego, jeszcze decyzja nie zapadła.

Kasiad,mamy podobny gust,bo ja na Mikołaja Kondzowi kupuje tego pierwszego Fisher Price'a:tak:

Gosia bardzo ładny wózeczk,najważniejsze,że Emi zadowolona.
U nas też brak funduszy na preznty,będzie skromnie.
Matę też juz oglądałam,ale droga strasznie.
Nie wiem,co męza chrześniaczce na Swięta...myślę o jakimś zamku...:confused:

reklama
Tycia, mata super, bardzo mi się podoba, chętnie bym Oliwce kupiła (tylko dziewczęcą wersję), no ale w tym roku chyba nie będziemy szaleć z prezentami, zwłaszcza, że Oli ostatnio sporo rzeczy już dostała.
Ja generalnie nie mam jeszcze nic kupione, ani nawet specjalnie upatrzone :baffled: Dla Oliwki chyba poszukamy jakiś zestaw do zabawy w wannie, bo ostatnio strasznie lubi długo się pluskać wieczorem. Podoba mi się coś takiego:
**Fisher Price do kąpieli wody - Kubuś puchatek (474738123) - Aukcje internetowe Allegro
lub
HIT z USA!Wielki zestaw do kąpieli Plac Zabaw (478049463) - Aukcje internetowe Allegro
a może jeszcze coś innego, jeszcze decyzja nie zapadła.
Mi sie podoba ten pierwszy zestaw jest bardziej kolorowy :tak: no i kubusiowy:-D:rofl2:
taki :sorry2: kosztował 50zł :zawstydzona/y:nie stać mnie na lepszy :-(ale mi się podoba :tak:
Mi sie podoba ten wozio:tak:

Ja mam na swieta juz upatrzone prezenty dla Jacki nintendo ds dla Chrisa gre telewizyjna V-tech smile a dla Jenni pianinko i lalki z wozkiem a mezowi zaplace mandat :-D . Normalnie by mnie stac na to niebylo ale za chyba sprawa mojego snu o wszach :-D dostane nadplate bo za duzo rat wplacilam do Quelle:tak::-)

Do góry