Hej Dziewczyny!!!!
Ewelinka
i tak trzymaj, Kochana!!!! Najważniejsze jest podejście na luzie, w końcu kiedyś udać się musi;-);-);-) Ja też kilkakrotnie podchodziłam do egzaminu z prawka aż w końcu się udało:-)
Kurcze, u mnie chyba znowu jakieś wirusisko zaczyna panować. Mój kicha i prycha na cały świat, ale mam nadzieję, że tym razem z Maluchem uchronimy się od kolejnego choróbska. Wrrrr..nie znoszę takiej jesieni..chociaż może to już zima, bo dziś w nocy spadł śnieg, na szczęście ślad po nim już zaginął. Cały czas obstaję, że na okres jesienno-zimowy powinnam emigrować w jakieś cieplejsze rejony, bo ja z natury baaardzo ciepłolubna jestem
.
Trzymajcie się cieplutko Lutóweczki!!!
Ewelinka
Kurcze, u mnie chyba znowu jakieś wirusisko zaczyna panować. Mój kicha i prycha na cały świat, ale mam nadzieję, że tym razem z Maluchem uchronimy się od kolejnego choróbska. Wrrrr..nie znoszę takiej jesieni..chociaż może to już zima, bo dziś w nocy spadł śnieg, na szczęście ślad po nim już zaginął. Cały czas obstaję, że na okres jesienno-zimowy powinnam emigrować w jakieś cieplejsze rejony, bo ja z natury baaardzo ciepłolubna jestem
. Trzymajcie się cieplutko Lutóweczki!!!

wiem, że dla dziecka lepiej jak powietrze jest nawilżone...ale na rynku tyle tych nawilżaczy, że nie wiem na który się zdecydowac..kompletnie sie na tym nie znam..może któraś cos doradzi??
a na allegro są tańsze. już od 70 zł ale nie wiem jak cicho chodzą!
na razie oglądam...