reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

larkaa jak ci dobrze tez bym chciała przytyc tylko 1kg i to w miesiąc
Jezyk leż i odpoczywaj i nie siedź przed kompem

a ja miałam mieć wczoraj krzywa cukrowa i dupa jutro ide znowu mam nadzieje ze sie uda:-(

reklama
a moje przeziębienie nabrało jakiejs mega mocy..normalnie nie mogę oddychac, mówic..ani nic..czuję się koszmarnie..
a my dzisiaj mielismy z mężusiem przygodę w srodku nocy:-D wieczorem powiesiłam pranie na balkon..dodam, że moją ulubiona pościel..w nocy się przebudziłam i słysze , że wiatr nieźle daje, więc patrzę przez okno czy pranie wisi..a tam prania nie ma:-D i biedny mężuś latał o 3 w nocy po mieście szukac naszej pościeli:-) na szczęście wszystko się znalazło..poszwa była prawie na ulicy hehe...dobrze, że nie wpadła na jakis nadjeżdżający samochód..bo jeszcze nieszczęście mogłoby z tego byc..ale teraz jak sobie o tym pomyśle to smieje się w głos normalnie:tak:
hooba zrobiłam sobie te dwa lata przerwy w prawku całkiem bez sensu..postanowiłam kiedys, że jak nie zdam trzy razy to więcej nie idę..i pewnie bym nie poszła,ale wizja jeżdżenia z wózkiem autobusem mnie przeraża:sorry2: gdybym była kiedys mądrzejsza teraz bym juz spokojnie mogła siedziec na miejscu kierowcy a nie pasażera:tak: no ale cóż trzeba płacic za błedy młodości;-)
jezyk dobrze, że juz jesteś i, że wszystko w porzadku:tak:
ja muszę iśc fotki do dowodu strzelic..bo jestem rok po ślubie a dowodu jeszcze nie wymieniłam..w szpitalu powiedzieli, że do porodu muszę z tym zdążyc..więc idę poki czas:tak:
pogoda w Gdańsku paskudna..pada, wieje..brrr..aż się z ciepłego domku nie chce wychodzic:no:

jezyk :-) dobrze, że czujesz się lepiej!
golimek - ja dzieciaczka jeszcze nie mam... ale chciałabym jak najszybciej nauczyć moje dziecko siadania na nocniczek :> Moja koleżanka bardzo szybko nauczyła swoją córeczkę siadania. Kupiła jej super nocnik grający i pamiętam uśmiechniętą minkę jej córeczki jak udało jej się spowodować, że nocnik grał! Ale była frajda! Ja też mam zamiar kupić podobny nocniczek.
Ale z drugiej strony, moja kuzynka uważa, że taki nocnik może tylko odstraszyć dziecko, bo się boi gdy gra :crazy: nie wiem ile w tym prawdy... ale ja kupie grający i będę się cieszyć jak małe dziecko :> (może nawet sama będę na nim siadać? ;-) hehe)

ardzesh, ja siadam na Franka:-D mam nadzieję, że weźmie za mnie przykład. Dobrze, że nie rozwaliłam jescze tego nocnika:-D A grającego nie kupiłam, bo właśnie bałam się, że może się przestraszyć tych odgłosów.

dziewczynki ja powoli szykuje się do przeprowadzki, wczoraj pan skończył mi zabudowę szafy w pokoiku więc mogę rzeczy przewozić, ale najpierw mężuś musi pokleić ścianę bo w trakcie przeopalił się kabel od kontaktu i trzeba było kawałek wykuć...wkurzyłam się bo 3 tyg. wcześniej cały pokoik był odmalowany...ale mąż mnie uspokoił i właśnie teraz siedzi i grzebie w tym pokoju, a ja jeszcze u teściów. Dzisiaj zadzwoniła koleżanka w marcu córcię urodziła, w poniedziałek wybieram się do niej bo ma do odsprzedania cała wyprawkę dla maluszka do 6 miesiąca, obejrzę sobie wszystko jak będzie dopbre i nie zniszczone to mam latanie i szukanie po sklepach z głowy. a wczoraj kupiłam 2 ręczniki kąpielowe 100x100, 100% bawełny świetnie chłonące i jestem zadowolona:) oby Igunia też była jak będę ją wycierała:)

Jezyku Cieszę się, że minely CI te skurcze i lepiej się czujesz. Oszczędzaj się jak najwięcej :-)

larkaa
Ale masz fajnie, taką długaśna szyjke :-) pozazdrościć. Nie mówiąc już o Twoim "przybieraniu" na wadze. Jej jak ja bym tak chciała ;-)

golimek Dużo wytrwałości i cierpliwości w nauce Franka siadania na nocniczku. Ja może nie znam się na tym, ale regularnie oglądam nianie. I tam ona zawsze daje takie ładne kolorowe nocniczki i to działa.

Ewelinka Kuruj się Kochana i wracaj szybko do zdrowia :happy2:

Rozumiem , że żadna z was nie wie jak mi pomóc.Szkoda.
Bo myślałam( podobnie jak megusek) ,że najwyzsza pora na wymianę numerów.

-j- Może napisz do Meguska. Ona jest administratorem i pewnie będzie się tym zajmować. JAk bedziesz coś wiedziała to daj znac :)

reklama
Do góry