hooba
lutówka 2009 i 2012
Witam środowo 
-j- ja też ostatnio coś spać nie mogę po nocach. Nie wiem dlaczego bo zawsze byłam śpiochem okrutnym. A teraz budzę się w nocy albo nie mogę zasnąć i zazwyczaj wtedy też jestem okładana pięściami i kopniakami przez Małego. Takie uroki ciąży
.
Lajfik dobrze że już lepiej się czujesz
. Syrop z cebuli potrafi działać cuda ;-).
Golimek życzę szybkiego i sprawnego remontu. A na zmęczenie to lekarz może cos poradzi, chociaż wydaje mi się że zaleci przede wszystkim odpoczynek
ale wiadomo z małym dzieciaczkiem to raczej trudne.
Ewelinka podziwiam że chciało Ci się po dwóch latach znowu zdawać
. A czemu zrobiłaś sobie tak długa przerwę?
Antar super że u Ciebie wszystko ok z szyjką :-). A co do męża, to ja też się nie mogłam przyzwyczaić jak do M miałam mówić per 'mąż', ale z czasem coraz łatwiej to słowo przechodzi mi przez gardło
.
Też się zastanawiałam nad nawilżaczem powietrza, ale powiem szczerze że jestem w tym temacie zielona
. W sumie to szkoda mi trochę pieniędzy
. Ja pamiętam że moja mama zawsze wieszała pieluchy w pokoju i to miało nawilżać niby. No nic jeszcze się zastanowię. Na razie chyba nie jest źle
.
No a ja właśnie rozpoczęłam weekend
. Jutro się wybieram do rodzinnego domku i będę wdychać swieże, górskie powietrze przez pare dni
. Mam tylko nadzieje że nie będzie jeszcze ślisko na drogach
. No a poza tym dzwoniłam do szkoły rodzenia żeby się zapisac na grudzień i pani stwierdziła że za późno dzwonię i że nie ma już miejsc
. Wkurzyłam się bo ja dzwoniłam dwa miesiące temu to jeszcze w ogóle nie było zapisów i inna pani powiedziała żebym zadzwoniła na początku grudnia, że wystarczy. No i syf... nie bedzie szkoły rodzenia :-(.
-j- ja też ostatnio coś spać nie mogę po nocach. Nie wiem dlaczego bo zawsze byłam śpiochem okrutnym. A teraz budzę się w nocy albo nie mogę zasnąć i zazwyczaj wtedy też jestem okładana pięściami i kopniakami przez Małego. Takie uroki ciąży

Lajfik dobrze że już lepiej się czujesz

Golimek życzę szybkiego i sprawnego remontu. A na zmęczenie to lekarz może cos poradzi, chociaż wydaje mi się że zaleci przede wszystkim odpoczynek
Ewelinka podziwiam że chciało Ci się po dwóch latach znowu zdawać

Antar super że u Ciebie wszystko ok z szyjką :-). A co do męża, to ja też się nie mogłam przyzwyczaić jak do M miałam mówić per 'mąż', ale z czasem coraz łatwiej to słowo przechodzi mi przez gardło

Też się zastanawiałam nad nawilżaczem powietrza, ale powiem szczerze że jestem w tym temacie zielona

No a ja właśnie rozpoczęłam weekend