reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No i jestem po pierwszej lekcji... Teraz jak najszybciej musze zrobic test u okulisty i kurs pierwszej pomocy:baffled: Moj boze-ja sie boje bo to po niemiecku bedzie-cale 6 godzin:szok:
Instruktor fajny-ojj bedzie kupa smiechu....tylko to co przerobilismy w 1,5 h moglibysmy w 15 min...
Grupa ludzi-moj boze az mi wstyd za takich....polacy wszyscy....nie bede opowiadac bo rece opadaja...:-D
dzis ide znowu ,ale bedzie lekcja wjezyku niemieckim...mimo wszystko mam przyjsc bo na egzaminie bede jechala z niemcem...tylko test bede pisac w jezyku polskim... No i teraz zamiast ksiazki wieczorem bede rozwiazywac testy...adam mi ti zarzadzil" teraz zamiast baby boom testy"-chyba ocipial....poranek jest moj i bb tez moje a testy na wieczor....:-)

Zobaczymy za jakis czas czy dla mnie tez pikus to bedzie:baffled::baffled:
A narazie zabralam sie za robienie piernikow...Wlasnie czekam az mi masa ostygnie i dzialam dalej :-) a teraz chwila na kawe zeby mi sie nie nudzilo ;-)

Oj Pati to masz teraz roboty trochę:-) Ja się za pierniki biorę jutro a jak narazie moje ciasto piernikowe dojrzewa w lodówce 3 tydzień:szok:no ale taki mam przepis i zobaczymy czy będą miękkie pierniki:dry:A tak wogóle to wróciłam od lekarza i Madzia chora a Matek zdrowy tylko dostał uczulenie na kurz i ma strasznie plecki wysypane- ostatnio zaszłam do siostry na chwilkę a ona ma remont i masa tego kurzu unosiła się w powietrzu no i widocznie Matek alergik będzie

reklama
Ło jejku! Ale jestem ostatnio zarobiona! Normalnie brakuje mi godzin w dobie. Rano lecę ze Stasiem na spacer, potem praca, a wolne dopiero jak dzieciarnia śpi. Jak myślę o sprzątaniu, gotowaniu takim codziennym i na święta, o wszystkich codziennych sprawach typu pranie, to ja naprawdę nie wiem kiedy to robić. Już nie mówię o BB.. To siedzenie przy BB i czytanie książek to jest jedyny czas tylko dla mnie i nie mam ochoty z tego rezygnować. Do tego Staś ostatnio budzi się w nocy ze dwa razy. Efekt jest taki, że jak idę spać o północy, a wstaję o 7.00, a po drodze mam dwie pobudki, to już trochę jestem nie w formie, mówiąc delikatnie.
No to Wam ponarzekałam :-) od razu mi lepiej. :-D

Aniu, zdrówka dla dzieci
Pati, trzymam kciuki!

Do góry