reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hop

melduję się:-)

elahardowiedziałam się dla Ciebie jak się czyści tynk japoński otóż: przecierasz suchą szmatką tak długo aż będzie czysta a potem deliktnaie wilgotną
jak dla mnie dużo zachodu:dry:

agnesteż chcę wiedzieć co córa robiła jak sprzątałaś:blink:
ja zaprowadzam do babci jak sprzątam g-e-n-e-r-a-l-n-i-e:-p

fredzikbidoku, jak Ty funkconujesz?:confused:cóż to się podziało Szymkowi

malaga, pookamacie po klapsie:-p;-)

dzień dobry

Ja się witam na chwilkę bo jestem w trakcie przeprowadzki i przygotowywania nowego mieszkania po remoncie. Ledwie żyję ale do końca tego tygodnia będziemy już w nowym miejscu.

Nie doczytałam wszystkiego ale widzę, że choróbska grasują. Zdrówka dla wszystkich. :tak:

madzikm dziękuję za informację. Sposób czyszczenia rzeczywiście bardzo uciążliwy. Na razie się wstrzymaliśmy a pewnie zrezygnujemy z tego tynku. Ściany mam już ładnie pomalowane więc koniec kombinowania.

dzień dobry

Ja się witam na chwilkę bo jestem w trakcie przeprowadzki i przygotowywania nowego mieszkania po remoncie. Ledwie żyję ale do końca tego tygodnia będziemy już w nowym miejscu.

Nie doczytałam wszystkiego ale widzę, że choróbska grasują. Zdrówka dla wszystkich. :tak:

madzikm dziękuję za informację. Sposób czyszczenia rzeczywiście bardzo uciążliwy. Na razie się wstrzymaliśmy a pewnie zrezygnujemy z tego tynku. Ściany mam już ładnie pomalowane więc koniec kombinowania.

to dodam jeszcze, że na jedną ścianę w pokoju 25 metrowym wchodzi 5 worków a jeden kosztuje 100zł:confused:

Hej :)

ja nie wiem jak Wy to robicie pracusie :)
ja przychodzę z pracy, zajmuję się Mikim, a jak coś już robię to musi być jego asysta, więc np wyciąganie ze zmywary i wkładanie trwa i trwa....
jak już pójdzie spać to mi się już nic nie chce...
albo Wy jesteście bardzo pracowite albo ja bardzo leniwa... wole pierwszą wersję... ;-)

madzik, on zawsze sypiał bardzo kiepsko ale teraz to jest już masakra :-(, szczerze powiedziawszy zastanawiam się nad wizytą u neurologa (jak znajdę jakiegoś dobrego) bo moze mu coś dolega a my nie wiemy co :baffled:
no nic, dzisiaj w nocy jak się obudzi to metoda 3-5-7 powróci do łask i zobaczymy. Zmykam bo padnięta jestem...

reklama
Witam :-)
U nas znowu choróbsko :-(

Malaga to masz obowiązek z pieskiem, ja to bym mojego wysyłała, sama wolałabym pospać ;-) bom piecuch ;-)

Madzik, brak mi słów, twoja jadalnia urzekła mnie,bez zbędnych detali, super.
O jakim tynku piszesz ?

Ewelina moje dziecię brało też Bactrim, na szczęście dawałam jej tylko trzy dni, bo potem wszystko sie unormowało.
Ja w Boże Narodzenie jem to co zostało z Wigilii, juz taką mamy tradycję, że w ten dzień nic nie robimy, nawet nie gotujemy...no a dań na stole mamy naprawdę 12 :-)

Fredzik i Ewelina, moja mała wstaje o 6, ale wiecie co, pozwala mi pospać,sama bawi się bajkami obok mnie :-) Fstrętna matka jestem, co nie :-p

Fredzik jak śpi synek w ciągu dnia ?

No nie,już 13 ,jak nie więcej kichnęłam...pod rząd, i kicham dalej...ratunku !!!

Do góry