reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej:-)Ewelina,Madzik ja sprzatalam ,a Julka byla z dziadkiem na spacerku ,a pozniej sie bawili.Dobrze ,ze jest moj tata bo tak to by byla d....,ze sprzatania.Jutro biore sie za duzy pokoj:tak:A dzis bylam w Fokusie i troszke zaszalalam,kupilam sobie 2 bluzeczki.Dostalam kase na prezent gwiazdkowy od meza i taty.No i jestem zadowolona:-)Fredzik biedna jestes,spokojnej nocy:-)Ewelina jak Maly lepiej juz?No to ja uciekam,a Julka ma katar ,daje jej witamine C .Mam nadzieje ,ze to nie poczatek choroby.Bo co ja jej jeszcze moge dac?

reklama
hej :happy:

Roksi - jak funkcjonuje?...hmmm... jako tako:rofl2: nieraz "troszke" nie wyspana jestem :blink:

Fredzik - trzymam kciukasy za Wasza nocke :tak:

Ewela - jak Piotruś?

ja dzisiaj mialam z Mala klopot z usypianiem :-( plakala strasznie i ciagle chciala sie tulic i na raczki wiec ja bralam tulilam i lezalam z nia, ale jak juz chyba trzeci raz chcialam wyjsc z pokoju bo rzekomo spala i znow oczka otworzyla i zaczela wrzeszczec jakby ja ze skory obdzierali :-(to sie zdenerwowalam i zostawilam sama w pokoiku :-(stalam za drzwiami ...az usnela..

Witam:tak:
mam dzisiaj wolne więc kończe sprzątanie:tak: nie lubię tego dziwnego szału porządków przedświątecznych:baffled: ja zazwyczaj myje okna, piorę firanki, dywan, płytki w łazience wyszoruje, kratki wentylacyjne poprzecieram z kurzu:tak: moja mam ma schizy i sprząta po kolei w każdej szafce:szok: każdy cm mieszkania:szok: a ja się zawsze śmieje i żartuje że ci co zapuszczają mieszkanie muszą sprzątać na święta dokładnie a ja sprzątam na bieżąco i nie muszę męczyć się przed świętami:-D

Fredzik może to jakiś kryzys chwilowy ze spaniem:baffled:
Sandi kupiłam młodej takie gwiazdki świeciące w ciemności:tak: przyczepiłam do żerandola i zasypia ładnie:tak: patrzy na nie i zasypia:tak: w tamtym tygodniu trz mi użądzała takie sceny pod drzwiami:baffled:
Agnes ja wyberram się na szmatki w niedzielę:tak: u nas handlowa więc wszystkie sklepy otwarte:tak:
pooka więcej energi życzę:tak: ja jak wracam z pracy to nawet do zmywarki nie chce mi się nic włożyć:-D powera dostaje rano:tak:
miloku halo:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Cześć :-).

Elahar, ty to na pewno będziesz miała porządek na święta - nowe mieszkanko świeżutkie :tak:

Fredzik współczuję.

A propos sprzątania i roztoczy - miała któraś z was do czynienia z mopem parowym? Ciekawa jestem, czy to jest skuteczne...

hej:tak:
Dzięki za życzonka (co do nocki). Bilans wygląda tak: 1,5 godz przerwy z czego godzina krzyków (nie płaczu) takiego wymuszania żebym z nim siedziała w pokoju (nic z tego, chodziłam uspokajałam i tłumaczyłam, że noc jest i spać trzeba) + dwie flaszki mleka. Wiece co, on chyba głodny jest w nocy :baffled:

Ewela, jak u ciebie?

Aiwyls, Szymek w dzień śpi ok godziny albo w ogóle.

Blue, ja mam taki: H2O Mop-mop parowy, który ułatwia sprzątanie
jest niezły ale nie można nim za czesto parkietu myć albo odłączać parę i dawać tylko chwilowo.

Witam z rana.Roksi ja tez biore sie za robote.Blue moja kolezanka ma takiego mopa parowego ,niby fajny tylko jak czysci nim panele to zostaja smugi:tak:Dobra nie ma na co czekac biore sie za robote;-)

Hej :-)

Roksi - ja mam taka lampke co wyswietla na suficie obrazki z bajki :tak: zawsze ja wlaczam i Malutka ,zawsze pieknie ogladala i usypiala :tak:a lampka po 5min sama sie wylacza :tak:niewiem co jej bylo :no:moze faktycznie kupie cos "stalego" na sufit:confused:

Miloku - wlasnie gdzie jestes?:confused:

i tez musze sie za robote zabrac ...tylko lenia mam mega:zawstydzona/y: ...

Fredzik super ten mop:tak: kurcze na moje gresy polerowane by był idealny:tak: bo po zwykłym mopie mam zacieki i muszę przetrzeć płynem do szyb i miękką ściereczką:baffled:

reklama
Do góry