reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Cześć kochane! Parę dni mnie nie było, a tu ze 100 stron do czytania... nie przerobię żadną miarą, czasu brak. :-(
Przygotowania do świąt, drobne przygotowania do ślubu (w Walentynki :-D), wielkie sprzątanie przed remontem... no i siadam do kompa tylko kiedy potrzebuję jakiegoś sprytnego przepisu na obiad.
Ale myślę o Was często i z tego co widzę wszystko u Was w porządku. Ja się już nie mogę doczekać USG... 23 grudnia... już z niecierpliwości gryzę paznokcie, a im mniej oczekiwania, tym mniej się mogę doczekać! Dziwne, nie? :-)

Całuję Was wszystkie gorąco!!!

reklama
Powiem wam dziewczynki ze nie nie odpuszecze pierogom z kapustą i grzybami napewno jakaś rybka po grecku i koniecznie rybka w ocie panierowana najlepiej filecik koniecznie - a niestrawność pogonią dwie szklanki kompociku z suszu !!!- choc go nie lubie wypije hehe

a u mnie ostatnio na tapecie są śledzie po kaszubsku właśnie wchłonęłam dwa a za chwile ma być obiad ehh........... kompot z suszu chodzi za mną od pewnego czasu, ale poczekam na niego już do wigilii ;-)

dziewczyny wrocilam nareszcie po dluuuugij wizycie i naczekalam sie strasznie tyle kobiet w ciazy:-D, w kazdym razie jestem przeszczesliwa bo moj dzidzius jest w doskonalej kondycji wszystkie organy, mozg, kregoslup, zdrowiutkie, dzidzius jest zdrowiutenki:-), i to najbardziej mnie cieszy ale tak czy iak straszny lobuziak bo niestety nie pokazl co mamiedzy nozkami:-D, i wiecie co nie dowiem sie djuz do porodu co bede miec!!!!!!!!, i wiecie co jeszcze? strasznie czuje sie podekscytowana z tego powodu bo takiej niespodzianki w zyciu bym nie brala pod uwage w dzisiejszych czasach,:-D, i wiem ze wszyscy dookola beda pytac i pytac i pytac a ja bede mowic NIESPODZIANKA:-) jejku jeszcze nie moge dojsc do siebie, dzidzius usiadl ponizej mojej kosci lonowej i niebylo mowy o ruszeniu ga nawet poszlam na spacer skakany pilam dzimna wode i jadlam slodycze tylko zeby ruszyl sie i nic!!!!!! lobuziak :-) no nic okaze sie w maju:-)

czekam z niecierpliwoscia na dziewczyny jak u nich bylo:-)

ach ja mam wyniki wszystkie ksiazkowe i prawdlowe czyli nie mam sie o co martwic:-), czego chciec wiecej jesli wszyscy zdrowi

pozdrawiam

cieszę sie Maju twoim szczęściem !!! Ja w styczniu sie wybieram na usg 4d moze sie ujawni - wszystkie badania mam również wporządku, takze czekam do stycznia !!! Mam takie przeczucia od początku ,żę bedzie córa i chciałabym ,żeby sie poterdziły ...

cześć dziewczynki,
z 2 tyg. mnie nie było i teraz chyba nadrobienie zaległości forumowych jest nie możliwe..... ech tyle stron ...poprostu szok!!!

u mnie wszystko wporządku.
Filipek kopie i nawet czasami tacie daje kopniaki :tak:... jeszcze są delikatne ale udaje się wyczuć :-D

pozdrawiam Was wszystkie a teraz spróbuję nadrobić zaległości forumowe

Witam dziewczynki:):):)
Poczytałam sobie troszkę o tym co pisałyście.

Kurcze, okruszku jak przeczytałam o tym ze zus patrzy na to czy przez ostatnie 12m-cy nie chorowałaś czesciej niż jak raz na 3 m-ce to mnie az zimny pot oblał.Mi sie tak zdażyło że tylko 2 razy chorowałam ale w odległości 2,5 mc. Drugie chorobowe było juz pełnopłatne bo wiedzieli że jestem w ciązy czy to oznacza ze mi tych 3 m-cy nie policzą. I podzielą sume z 9 m-cy przez 12?????? to strasznie wtedy do tyłu będę!!!!

Ja na całe szczeście w pracy mam dobrą atmosfere. Jak szefowi powiedziałam, ze jestem w ciązy pogratulował mi. Nie robią mi zadnych problemów, odsuneli mnie od obowiązków które będąc ciężarna moga meczyć-mam prace tez w terenie, wiec teraz nie wyjezdzam tylko siedze w biurze. Komputer właczam tylko jak musze, tak na ok 1 dziennie.I wypłata jest taka sama.Cieszy mnie to że tak fair ze mną postępują:):):)bo o ciązy bałam sie tak naprawde w pracy powiedzieć.

Majeczko cudowna wiadomość!!! Jak to wspaniale że z Maleństwem jest wszystko ok:-) Zazdroszczę takich wiadomości... Ja muszę jeszcze ponad 2 tygodnie poczekać:-( Ale mam nadzieję, ze będzie warto:tak: Szkoda tylko, ze Szkrabek nie uwidocznił swej płci... Ale skoro teraz już wolisz czekać do porodu to 3mam kciuki za wytrwałość w tej niewiedzy!!!:-) A swoją drogą to moja córcia (jeśli to będzie córcia) będzie miała właśnie Maja na imię:tak: AWy jakie imionka wybraliście?

Hej dziewczynki !!!!!
Jestem taka happy !!!!
Właśnie umówiłam sie na badanie usg 4D w Katowicach na 9 stycznia !!!!!!! Już sie doczekać nie mogę !!!!

Ijeszcze śnieg pruszy ślicznie za oknem hehe !!!
Super patusia:-D:-D:-D Pewnie juz doczekac sie nie mozesz!!! I do tego bedziesz miala plytke super.
Co do pierogow to ja tez, ja jem wszystko, oprocz karpia i sledzi.Karpia nie lubia a sledzie nie mam kompletnie ochoty.Za to moja mam bedzie dla " mlodych " zamiast karpia smazyla lososia:-D:-D Wiec napewno duzo nie bede jadla ale cos musze zjesc!!!!W ta wigilie mozemy w koncu sobie pofolgowac z kaloriami:-p:-p:-p:-p:-p

Czytalam ze pisalyscie jak strasznie duzo kaski musicie zaplacic za USG- straszne.Ja juz kiedys pisalam ze chodze do kliniki SALVE w lodzi i jest super.We wtorek zadzwonilam tam i umowilam sie na USG ( ale nie wiem czy normalnie czy 3D czy 4D) napewno na szczegolowe i kosztuje 80 zl.Wiec nie tak zle.

mój kochany skarbek jako maryja wygląda słodko :-):-):-)

Piekna corcia:-D:-D:-DJak milo popatrzec na taka piekna Maryje.

dziewczyny wrocilam nareszcie po dluuuugij wizycie i naczekalam sie strasznie tyle kobiet w ciazy:-D, w kazdym razie jestem przeszczesliwa bo moj dzidzius jest w doskonalej kondycji wszystkie organy, mozg, kregoslup, zdrowiutkie, dzidzius jest zdrowiutenki:-), i to najbardziej mnie cieszy ale tak czy iak straszny lobuziak bo niestety nie pokazl co mamiedzy nozkami:-D, i wiecie co nie dowiem sie djuz do porodu co bede miec!!!!!!!!, i wiecie co jeszcze? strasznie czuje sie podekscytowana z tego powodu bo takiej niespodzianki w zyciu bym nie brala pod uwage w dzisiejszych czasach,:-D, i wiem ze wszyscy dookola beda pytac i pytac i pytac a ja bede mowic NIESPODZIANKA:-) jejku jeszcze nie moge dojsc do siebie, dzidzius usiadl ponizej mojej kosci lonowej i niebylo mowy o ruszeniu ga nawet poszlam na spacer skakany pilam dzimna wode i jadlam slodycze tylko zeby ruszyl sie i nic!!!!!! lobuziak :-) no nic okaze sie w maju:-)

Maju super wiadomosci!!!! mimo tego ze nie poznalas plci, najwazniejsze ze tqwoj skarbeczek jest zdrowy :-D:-D:-DStrasznie sie ciesze !!!!A swoja droga ja przy pierwszej ciazy nie chcialam z mezem znac plci i nawet jak "musialm urodzic" to polozna sie pytala czy chcemy wiedziec - a my nie chcielismy.Ale po pol roku dostalismy akta " z sekcji zwlok" jak to mozna nazwac i wtedy dowiedzielismy sie ze mielismy chlopca.Bylo minelo- nie ma co sie zasmucac.

reklama
:-):-):-) A ja jestem szczesliwa i ciagle patrze na fotki z USG:-):-):-) Dzidzia zdrowa wszystko ok z serduszkiem i glowka ma wszystkie paluszki i organy w porzadku....

Ale najbardziej sie ciesze ze to jest w 99% DZIEWCZYNKA!!!
Jestem niesamowicie szczesliwa... dziewczyny dziekuje za wszystkie trzymane kciuki i ogromne wsparcie... buziak dla was wszystkich!!!:blink::blink::blink:

Do góry