reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Magda84, Paula - dziekuje za słowa otuchy. Przepraszam ale musialam sie wczoraj wyzalic bo strasznie mnie to gryzlo.

Ankzoc - super ten x-lander z limitowanej wersji, nie moge go tylko odnalezc na zadnej stronie sklepow z wozkami.

Ja juz tez po urlopiku w pracy, ale dzis luz blues wiec sie nie przemeczam. Poza tym mam naprawde wspanialych ludzi wokol siebie, kazdy o mnie dba w pracy i naprawde nie mecze sie wcale, no moze poza tym ze czasem po 8h juz kregoslup od siedzenia boli, ale robie sobie przerwy i wychodze na spacerki 10 minutowe. A jesli chodzi o pogode, to rzeczywiscie zachmurzenie zachmurzeniem, ale snieg dodatje optymizmu. My wczoraj z M. i naszym psiakiem poszlismy kolo 20 na dlluugi spacer i bylo naprawde super, padal snieg byl lekki mrozek, az nie chcialo sie wracac do domu. A po spacerku spalam jak susel :)

Jeszcze raz pozdrowienia i Noworoczne zyczenia dla wszystkich majoweczek !!!!

reklama
witajcie dziewczyny w Nowym Roku, mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepszy niz poprzedni. A dla nas napewno bedzie cudowny bo urodzimy nasze pociechy :)
Dawno mnie nie pisalam, mialam pelna chate gosci przez 2 tygodnie. Ale staralam sie czytac Was na biezaco.

Sheeppy bardzo mi przykro z powodu Twoich "przygod" sylwestrowych. Wiem, ze latwo jest radzic innym... Ja Cie tylko przytulam i caluje. Wszystko bedzie dobrze, kochana.
Lilian dziewczynki gora ;)

Moja dzidzia dostala pod choinke tyle prezentow, ze mam juz pewlna wyprawke :) Piekne ubranka, bedzie codzinnie inaczej wystrojona ;) A za 5 dni mam USG i mam nadzieje potwierdzic, ze to dziewczynka :) (pol szafy to sukienusie i rozowe cudenka)

Ech, przecież już nie będzie nigdy dobrze...
Kur.. na tą chwilę nie mam żadnego wózka ani ciuszków poza jednym body które kupiłam z miesiąc temu ,i to w rozmiarze 68:crazy: wszystko mnie irytuje, Nikuś nie ma pieluch i mleczka, ja nie mam siły wstawać z tapczanu i sprzątać, za 2 tyg, powinnam być na ważnym usg :szok: głowa jeszcze mi pęka, ale Szymuś twardo fika i chyba wcale się nie upoił tym likierem bo nie spał wtedy, chyba że wyprawiał noworoczne tańce...

Katarzynak83, tak mi się pomyślało, żebyś wypchnęła tą babę z okna za takie gadanie i powiedziała, że jeśli będzie chciała przeżyć to przeżyje...:-D

Witajcie!!!!

my dzis pospalismy z mezem bo nasze sloneczko nie dosc ze ladnie spala do 8.45 w swoim lozeczku:-), to jeszcze pozniej wlaczylam jej bajki i grzecznie ogladala jeszcze 1,5 godz co sie zadko zdaza:-D, ale za to ja pospalam jak nigdy:-)

Sara- kiedys dziewczyny pisaly krotkie kilkusekundowe twardnienie brzucha bezbolesne:-), doskonale znam ten stan bo tak sie zaczyna porod, pozniej tylko dochodzi bol:-)

pozdrawiam

anecik- dziekuje slicznie i duzo zdrowka dla Tomusia zycze....
magda84- ja sie troszke boje bo w pierwszej nic takiego nie bylo... trzymam kciuki za badanie i mam nadzieje ze maz spelni swoje zachcianki i sie sprawdzi... i bedziesz miala swoja fasolke a corcia braciszka...pozdrawiam goraco...
ankzoc- jestes kochana!!! dziekuje z calego serduszka uspokojilam sie troszke... i zaraz lece po ten plyn... a wkladki wymieniam po 5-6 razy dziennie wiec narazie jest ok tylko sie troszke przestraszylam bo w pierwszej nic takiego nie mialam... narobilam ci fatygi...przepraszam i jeszcze raz dziekuje...
katarzyna83- nie martw sie ta jedza... ciekawa jestem jak ona bedzie wygladac w ciazy albo jak wygladala... dasz sobie rade... prosze sie nie denerwowac bo to szkodzi dzidzi... a takie wiesniary olewac z gory...powodzenia...
anulinka- nie ma sprawy... powodzenia w pracy i sie nie przemeczaj...

A u mnie nic szczegolnego...mialam spedzic dzisiejszy dzien z mezem a tu dupa... ktos nie przyszedl na zmiane a on jest menagerem i sam musial zastapic kolesia... nie mialam go na cale swieta i sylwester... dzis mial byc... bo od 22.12.2008 nie ma go w domu...jestem wsciekla i zalamana... na szczescie czasem do niego pojade ale to tez prawie 150 kilometrow wiec nie usmiecha mi sie tak jezdzic z brzuszkiem i synkiem mimo tego ze autem... ale mowil ze w poniedzialek wraca na 100%...juz nie moge sie doczekac...

izabela- no witam nareszcie wsrod nas...
sheeppy- to moze postaraj sie niech Nikus zacznie robic na nocniczek... to zawsze odejda ci koszty pieluch dla niego... bo moj jak mial rok to kupke juz dawno robil a jak skonczyl 18 miesiecy to i siusial... wiadomo ze czasem sie jeszcze cos mu tam wylecialo... zakaladalam mu pampersa tylko na noc... i to nie zawsze... uwazaj na siebie...pozdrawiam...

paula7- to żaden kłopot kochana w koncu od tego tu jestesmy żeby się wspierac, i jesli mozna pomoc drugie osobie to ja bardzo chetnie :). A co do tego płynu AA to kilka informacji: jest on do skóry wrazliwej, zawiera kwas mlekowy + alantoinę , łagodzi podraznienia, nawilża i działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybicznie. Ja używam go już naprawde pare lat, i nie mialam żadnych problemów, a jak tylko probowalam zmienic na inny to odczuwalam roznice. Mam nadzieje ze ci pomoze! Mozna go stosowac codziennie bez zadnych obaw!

reklama
Paula7, walczymy z nocnikiem już od miesiąca, ale nie chce wołać:dry: jak go posadzę to parę kropli siusiu wyciśnie a za 5 minut pół litra w majtki :dry:
a co do tych upławów to myślę, że to nic takiego, ja mam prawie cały czas, ale dla pewności poczytaj o sączeniu wód płodowych, może będzie napisane o kolorze itp... może Cię to uspokoi...

Do góry