reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
Ale u nas śniegu spadło:szok::szok::szok: masakra dawno tyle nie widziałam:no: i cały czas sypie:szok:
Tigger zaginiona w akcji witam;-):-)
Sandi jak Ty dajesz sobie radę z tymi nockami:szok: młoda pozwala ci popspać popołudni:confused:

hej
u nas w nocy znowu wołanie mamy, w końcu mężowi kazałam ją puścić i przywędrowała do mnie...na próbę wstałam z łóżka by zobaczyć, czy znowu będzie za mną lecieć - i owszem jak byłam w wc to czekała na mnie tyle tylko, że nie płakała. Ale nockę spała jak zabita ze mną. Ech nie wiem już co robić, bo walka to całe nocki nie przespane, odpuszczenie - to dziecko w naszym łóżku :dry:

tigger no cześć :-)

Hej :-)

U nas też nasypało i dalej sypie :szok:. Młody poszedł z babcią na pole, a ja usiłuję pracować :baffled:.

Karol wczoraj rąbnął z łóżka na głowę, takiego kozła fiknął. Kazał mi się chować i się tak wychylił za mną, że spadł :baffled:. Na szczęście krótko płakał :tak:.

Witaj Tigger. Zaglądaj częściej :tak:.

chciałam się spytać czy wasze dzieci też się tak obrażają:confused: mojej jak na coś nie pozwolę to obraża się i biegnie do swojego pokoju:baffled: kładzie się na łóżku i rozpacza po chwili wstaje i zajmuje się zabawkami:tak:

Witam:-)

milokunarzekaj nam do woli:tak: i rozdwajaj się zdrowo i prędko:tak:
Widzę, że apetyt Marcowiątkom nie dopisuje:-( ja znów bioaron C podaję, już trzeci raz od kwietnia 2008, nie wiem czy to dobrze tak co chwilę stymulować ten apetyt:dry:nienaturalne mi się to wydaje...
a to ponarzekam sobie :) chce juz rodzic, bo mama zaraz bedzie musiala wracac do siebie i nic mi nie pomoze :-(
Tristan tez na swojej diecie :-D dobrze ze chociaz sniadanie mi zjada:tak: troche mleka popije i z pol kromki chlaba wciagnie
najgorsze sa obiady i kolacje :-:)-:)-(
szukam tutaj tego bioaron c ale chyba bede musiala zamowic z polski

miloku, jak tam dwupaku nasz?

a dobrze dziekuje , tylko meczy mnie juz presja rodzinki ,ktora po 3 razy dziennie potrafi zadzwonic czy juz urodzilam :wściekła/y::wściekła/y:

hej:-)

u nas tez sniegu brak :nerd: i humor do du..:dry:
jak humorek?

chciałam się spytać czy wasze dzieci też się tak obrażają:confused: mojej jak na coś nie pozwolę to obraża się i biegnie do swojego pokoju:baffled: kładzie się na łóżku i rozpacza po chwili wstaje i zajmuje się zabawkami:tak:
moj odstawia wtedy histerie , a potem mnie przeprasza ( oczywiscie po rozmowie i tez nie chetnie)

dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby wypedzenia maluszka z brzucha ?
bo mi wszystko przeszlo
chyba obecnosc tesciowej tak na mnie dzialala;-)

Miloku a daj mu posiedzieć jeszcze te kilka dni :)))

my po lekarzu anginka teraz u Maksa Zuza juz zdrowa poszła do przedszkola
za oknem piękna zima a my w domku siedziec musimy wrrr

agutek u nas ciagle tak samo mama i mama i w w nocy ląduje u nas czesto teraz to pewnie przez chorobę zobaczymy co potem

Bluu ulalaa to sobie może zająca chcioał złapać :))) a maszracje pruszy i pruszy ale pięknei to z okna wyglada :)))

reklama
Dzień dobry:-)

śnieżnie i saneczkowo:-)

agutekja wolę pół nocy z Zosią niż całą noc sami ale niewyspani:dry:
jak trza rano wstać do roboty to nie szukam priorytetów:dry:

zdrówka dla Maksa!

tiggerwitam ponownie:-)

roksidokłądnie takie same oznaki obrażania;-)
jak przystało na dziołchy z 7 marca:-D

milokuu nas bioaron działa już po 3 dawce albo to zbieg okoliczności po raz trzeci...

blueej! odpoczywać miałaś! co to za zwolnienie;-)

fredzikjak w maju zaliczka to mam na STARa ochotę:)

Ostatnia edycja:
Do góry