reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam :-)
U mnie ciężko, zdycham, ale jeszcze się trzymam.
Siostra doradziła mi chodzenie w masce, żeby nikogo nie zarazić:rofl2: wyobrażacie to sobie ?
Jak mała miała kilka miesięcy, to owszem, karmiłam ją w masce jak miałam grypsko, ale teraz to nie sądzę żeby to coś dało, mała wciąż chodzi zamną, wszędzie jej pełno :-D:-D

Kik to może u nas jest mama która odkupiła by od ciebie.
Porób zdjęcia i niech odezwie się która chętna.

Agutek i jak się czujesz ?
No to tez się dałam nabrać :-D
My na brak śniegu nie kusimy narzekać, wciąż sypie.

Tigger współczuję przykrych spraw.

fredzik, takl czasem bywa, że tylko na sobie można polegać.
Co do teściów, u mnie temat rzeka...
Nie powiem, czasem finansowo pomogą, ale jak poproszę o opiekę nad małą, to od razu odmowa.
Mają wymówkę, że wnuczka za mną jest tylko itp, a tak naprawdę, to jest żywa i wszędzie jej pełno, a oni za leniwi.
Fredzik, ważne że już coś popuszcza.
Ty lepiej nie pisz, że masz ochotę na tort, bo zaraz polecę buszowac po lodówce, a chcę się odchudzić ;-)

Madzik to dobrze, że Zosi nie ima się choroba, oby tak dalej.
Ja już widzę, że naszej kapie coś z noska :-o

reklama
Aiwyls zdrowqeczka :tak::tak:

Agutek jak tam po pieszczotach :-D

dziwczyny nio tak slyszlam o tym seksiku ,ale cholerka zero ochoty :-(
jutro wyprubuje schodzy , tzn steper wyciagne , to prawie jak schody nei :-D
a teraz brzuch mnei pobolewa i oczy mi sie zamykaja wiec uciekam do wyreczka
milej nocki

Miloku - lez, lez i odpoczywaj poki jeszcze mozesz :tak:;-)

a dzisiaj wczesniej skonczylam z czego sie bardzo ciesze :-)

milego dnia Babiszonki :-)ja ide spac :-)

Dzień dobry :)))

obrażanie u nas to oba bąki robia to samo młody się od siostry nauczył hehehheheh

Miloku mi sex i ciepły prysznic przy 2 dziecku pomógł przy 1 było gorzej przenosiłam troszku ale męża był daleko więc bez seksu było :((

jaki ziąb na dwożu wrrrr byłam córcie zaprowadzić do przedszkola jejku 2 tyg wolnego było i młoda już nie chce chodzić do przedszkola i cyrki robi wrrr
kurcze męcze młodego bo lekarstw w ogóle brać nie chce jeny katorga

Witam:-)
u nas dzisiaj -15 o 7 rano:szok: brrrrrrryyyyyy

miloku kochana ty to jeszcze możesz do 40 tygodni dobić:szok: bo chyba Tristianek to troszkę się pospieszył:confused: wersja hardcor to tak jak ja i Agutek grubo po 40 tygodniu:wściekła/y:
Sadni podziwiam cię:szok:
Aiwyls zdrówka życzę:tak:

........ wersja hardcor to tak jak ja i Agutek grubo po 40 tygodniu:wściekła/y:
i ja :-(
u nas -16 rano było ale ociepla się :tak:
byłam u lekarza (ale super babeczka mi się trafiła, będe do niej chodzić już) i jest już lepiej (to w sumie sama czuję) ale dała mi jeszcze różne takie do łykania i może całkiem bakterie wygonimy. Mówi, że epidemia grypy dopiero przyjdzie :confused:
aiwyls, ewa, zdrowiejcie
ewa, a robiłaś rtg zatok? i leczysz się u laryngologa czy internisty?
mój się nie obraża ale ma strategię podobną do Toli :-p:crazy:
miłego dnia

witam z kawka. dzieciarnia w szkole, maly szaleje:-)
a wogole ktoras ma corke 7,8-10 lat? bo bez sensu robic zdjecia, jak nie byloby chetnego.

ta....41 tydzień 6 dzień i wywołanie, bo i tak by jeszcze nie wylazła :dry:

u nas na 2 piętrze - 17 rano było, a na dole ponoć nawet -20 :-p
auto odpaliło, ale zamek centralny się walnął i mąż nie mógł wsiąść od strony pasażera do środka, mam nadzieję, że zacznie działać bo jak nie to.....wrrrrrrr :angry:

reklama
kik ja takie ciuszki, których nie mam komu dać a których też nie chcę sprzedawać ani trzymać dla drugiego dziecka wrzucam do specjalnego kontenera albo kładę przy śmietniku - w kilka minut nie ma.

Do góry