reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Kamireszel, Dilajla, gratuluje Wam chlopaczkow!
Ja na razie nic nie wiem i pewnie dlugo sie nie dowiem. Ale marzymy wszyscy o chlopczyku, wiec az mi szkoda malucha, jesli jest dziewczynka :rofl2: Jakos mi sie czuje chyba, ze to chlopiec, chociaz moze to nie przeczucie a po prostu taka silna chec...

Dzien dobry moje drogie :-)
Przede wszystkim to bardzo gratuluje mamom, które juz znają płeć. Na maksa Wam zazdroszczę!!!! Ja musze czekac do 29 stycznia. Nie wiem jak to wytrzymam - tak bardzo jestem ciekawa. Nie mam preferencji w ogóle, ale ciekawość mnie zjada ;-)
Przepraszam ze sie nie odzywam ostatnio, ale jakies przeziebienie mnie zlapalo i siedze w domku. Pije herbe z cytryną i miodem i zagryzam czosnkiem :) Cudownie jest.
Ale przynajmniej sie wysypiam - o czym nie byloby mowy gdybym chodzila do pracy. No i jak na razie ominely mnie te najgorsze mrozy - a dojezdzam do pracy autobusem ok 50 minut, wiec mam szczescie :-)
Wiecie co, ostatnio mam dziwną dolegliwość, podobno jest ona dolegliwoscia ciazowa, jaka maja niektore kobiety. Otóż boli mnie... LEWY POŚLADEK.
Tak jakby kosc w posladku mnie bolala. Wyczytalam ze to dziecko naciska na nerw i stad ten bol. Bardzo dziwne. Mialyscie moze cos podobnego? :-):-)
Zmykam na razie pod kocyk i zycze Wam miłego wieczorku :-)

Kamireszel, Dilajla - strasznie Wam gratuluje synusiow :-)
Kamireszel - widze zatem, ze juz dwoch Filipkow w naszym gronie bo Ja też nosze Filipka:-D

Margarytka - bol posladka - to moze poprostu rwa kulszowa Cie dopada. Niestety nie ma na to lekarstwa:-( Ja mam to samo po prawej stronie, ale mi dochodzi az do uda i czasami az nie moge stac ani isc.

Mielego wieczorku mamusie:-D

Kochane ja zmykam spać mam dosc potrzebuje swojego łóżezka troche sie posprzeczałam ze swoim i ciche dni nastały :D

reklama
Do góry