reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry:) ja znów w pracy i strasznie spać mi sie chce. Igna dalej budzi sie w nocy, ale dziś o 5 wypił 200ml mleka z czego sie bardzo cieszę bo w czasie choroby bardzo mało je. Z tym ze frytki od nas wczoraj brał!
Młody na szczęście nie gryzie,ale za to rzuca zabawkami i czasem mozna dostać np w oko! Oczywiscie zaraz sie tuli i głaska ale musimy z tym walczyć.

Hej:-)
Wczoraj troszke poszperalam po internecie o gryzieniu u dzieci,wszyscy zgodnie pisza ,ze trzeba dziecku tlumaczyc ,ze nie wolno,ze boli ,ale my tak robimy :-(Tak sobie mysle ,ze moze ma maly kontakt z dziecmi i sobie mysli ,ze ona jest najwazniejsza i wszystko jej wolno.Zobaczymy co bedzie dalej ,moze to bunt dwulatka?!
Sandi to nie pospalas za duzo:tak:
Soppana a Ty znow w pracy,pewnie caly dzien ,bidulka;-)
U nas dzis ładne sloneczko:-)

soppana wspolczuje pracy w niedziele :dry:
u nas dzisiaj piekna pogoda, swieci sloneczko, az przyjemnie bylo spacerowac
mloda zasnela w duzym pokoju w kilka minut i wiecie co, jak tu spi to po pierwsze spi znacznie spokojniej, a po drugie mozemy zachowywac sie normalnie, rozmawiamy, gra tv, dzwonil telefon i nic a jak spi u siebie to musimy cichutko, zeby sie nie obudzila, bo zaraz placz
tak sobie mysle czy to okresowe, czy ona sie boi sama byc w pokoju? w nocy codziennie budzi sie kolo 23 i placze i musi ktos byc przy niej, jak wyszlam wczoraj to wstala, w koncu maz ja wypuscil i oboje zasneli w duzym pokoju i juz zadnej pobudki nie bylo...spi wtedy jak aniolek

hej,

byliśmy dzis na pierwszym pochorobowym spacerku:tak:
pokazaliśmy małemu, jak wrzucać pieniążki do skarbonki:-) i potem, gdzie zobaczył wolontariusza WOŚP, to chciał wrzucać i przy tym krzyczał, żeby szybko podejść:-D:szok:,

A tak poza tym zajrzałam do 5-10-15, duzo przecen;-), kupiłam fajne dzinsy, bo krój na chudzielca:-D

sa tez przecenione spodnie zimowe od kombinezonu za 37zl, ale byly same malutkie rozmiary albo wielkie, tez wczoraj ogladalam ;-)

hejka :-)
moja dzisiaj budzila sie jak niemowlak co trzy godziny i chciala mleko:szok:dawno tyle razy w nocy nie wstawalam:nerd:

ty wiesz ,ze ja tez . na dodatek mlody moj zaczal do nas dzisija w nocy do nas do wyrka przylazic az w koncu pozwolilam mus ie polozyc z nami ,ale trwalo to krutko bo caly cza sgadal i wkladal mi palce do nosa, do buzi ...
wiec zaprowadzilam go do siebie i po 4 w koncu zasnal ,tyle tylko ,ze drugi sie obudzil :szok::crazy:
chlopaki nie daj mi spac
dzisiaj pelnia moze to przez to :dry::sorry2:

reklama
Do góry