reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
A ja dzisiaj miałam beznadziejną noc , choróbsko mnie trzyma , więc póki co do porodu mi się nie śpieszy ....
Biorę już czwarty dzień antybiotyk i nic :wściekła/y::wściekła/y:

ten wirus nie jest taki szybki do wyleczenia mnie 2 tygodnie trzymało , teraz znowu mnie coś bierze bo moje dziecko coś przytargało ze szkoły albo z basenu , właśnie się dowiedziałm że jest zakaz odwiedzin na porodówce , tak szczerze to niech to maleństwo jeszcze posiedzi w środku a nie wychodzi bo niechce sama tam kisić boje się tego bo po pierwszym miałam straszną depreche a jak wróciłam do domu to mąż niemógł do mnie dotrzeć , lepiej zeby się urodziło jak będą odwiedziny !

Ja też jeszcze w dwupaku się melduję. Wczoraj tak kiepsko się czułam, że całe popołudnie w łóżeczku przeleżałam- korzystam póki mogę. Pewnie gdybym sie wczoraj tak nie oszczędzała to rzeczywiście wylądowałabym na porodówce.
Tak mi się wydaje, że zostało nas 6 w dwupaku? Jak coś mogę zamknąć listę styczniówek bo wiem, że napewno w poniedziałek do szpitala idę na cc więc do dzieła dziewczynki:-D

poletka- tylko 6:baffled: to faktycznie już zdecydowana mniejszość.
Mój termin porodu upływa dzisiaj , ale znając życie to jeszcze pochodzę kilka dni w dwupaku ....

Ja również się melduje . Mnie tylko męczyły w nocy skurcze nóg. A dzidziuś się nie pcha , teraz to niech posiedzi , aż tatuś będzie w lepszej formie, bo kicha , kaszle itp.

Dokładnie to nie mam pewności czy tylko 6 tak tylko strzeliłam- może sprawdzimy listę obecności:-D: aniula244_24, mysza83, Magdalen, kwdziewa, EmilkaT, Miaa6, moni3ka, poletka - to z tych ostatnio aktywnych oczekujących i wyszło 8:szok:
Jeszcze Leika się dawno nie odzywała a termin miała na 17.

reklama
ja sie melduję równiez nadal w dwupaku... ja juz po wizycie, wszyscy byli zszokowani ze przyszlam na wizyte z brzucholkiem jeszcze...w poniedzialek mam przyjsc na ktg ale oczywiscie po raz kolejny wątpią żebym dotrwała...dziś czuje sie średnio...brzuch mnie pobolewa kuje i ciągnie mnie w dól tak jakoś, spina sie wszystko bardzo mocno...
a Miaa sie dzis odzywala? bo śniła mi sie, ze rodziła :-)

Do góry