reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

A mi się podobają oba :tak:
Ja też jeszcze nei wiem co kupię Milence, ale na 100% książki, ostatnio czytamy Franklina i dostała ode mnie Moją pierwszą encyklopedię z Disneya i ją najbardziej lubi czytać.
Na zabawki którymi i tak się nie bawi trochę mi szkoda kasy żeby potem leżały w kącie. Może rowerek? Sama jeszcze nie wiem....

reklama
Mi podoba się pierwszy basen :tak:

Z prezentami to ja już mam luz, w tym roku sama kupowałam prezenty od wszystkich, tylko kasę mi dali, bo ja mam konto na Allegro, a rodzice nie mają i chrzestna Oliwki też. Teściowa tylko dokupiła Interaktywne Centrum Nauki w Biedronce jako dodatkowy prezent, reszta przyszła z Allegro.

no właśnie prezenty i będź tu mądry prawda.
Szymek napewno dostanie fotelik na rower to będzie mobilizacja dla nas wapniaków, aby kupić sobie rowery i w drogę na jezioro jechać czy do lasu czy na łąki.
napewno dostanie książki ostatnio uwielbia jak mu wieczorem czytam i leży i ogląda obrazki o czym ja czytam więć jakieś fajne krótkie bajeczki.

i dostanie hot wheels uwielbia wiadomo cars i zyg zaka więc kraksy to jego marzenie.
no i jak już wspomniałam jajka z niespodzianką !!!!!!!!!!!!!!!!
muszę wymyśleć jeszcze 2 prezenty ale mam jeszcze miesiąc więc spoko.

może coś ściągnę z prezentów jakie dostaną wasze malce :-D:tak:;-):-)

Rosmerta świetne te baseny.:tak::tak: JA jeszcze nie wiem jaki prezent kupim Milce. Myslałam o klockach lego bo ostatnio bawiła się nimi u teściowej i bardzo jej się to podobało.

decyzja podjęta i kupujemy basen nr 1:-) od moich rodziców bedą organki, a reszta ma dać kaskę: chcemy kupić jakieś małe radio czy wieżę do pokoiku Huberta:tak:a jak coś zosatnie to będzie na ciuszki (pewnie cos z kolekcji next'a bo brat przylatuje w kwietniu ze Szkocji to by cosik przywiózł ze sobą :-))

Może puszczę Vickowi Noddiego;-) Może on też go polubi;-)

Bardzo fajne i praktyczne prezenty wybieracie Dziewczyny:tak:
Rosmerta bardzo fajny ten basen:tak:
Karola fotelik na rower to świetny pomysł:tak:

My się zastanawialiśmy nad huśtawką i zjeżdżalnią do ogródka, ale nie wiem czy jak będziemy się przeprowadzać za rok, półtora to nie będzie z nimi problemu:sorry: Tak już bym chciała wiedzieć, gdzie będę napewno mieszkać, żeby nie mieć takich prblemów:sorry: Zobaczymy... w każdym razie fajnie by było wiosną i latem, bo Victor miał by zajęcie w ogródku, a ja z drugim Maluchem bym mogła posiedzieć;-)

My Noddiego oglądamy na minimini,ale nie mamy Cbeebies(czy jak to sie pisze)a tam jest bajka"Dobranocny Ogród" i mamy juz odcienk:rofl2:"Przygodi Igi Pigla"na dvd a na urodzinki będą "Psoty Upsy Daisy",fajna sprawa.

reklama
My Noddiego oglądamy na minimini,ale nie mamy Cbeebies(czy jak to sie pisze)a tam jest bajka"Dobranocny Ogród" i mamy juz odcienk:rofl2:"Przygodi Igi Pigla"na dvd a na urodzinki będą "Psoty Upsy Daisy",fajna sprawa.

Kuba kiedyś oglądał Dobranocny Ogród,ale mu sie znudził.teraz lubi jak cos do niego mówi po polsku,a tam taki dziwny język.
Obecnie Noddi i Bob budowniczy.:tak:

Do góry