reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

jesli chodzi o pieluszki to my tez kupilismy;-) zaczniemy od pampers newborn 2-5kg, nio a dopiero pozniej przejdziemy na 3-6.. pytalam ostatnio zone mojego taty jaka jest roznica, to powiedziala, ze braciszek mimo iz wazyl 3240 po urodzeniu to plywal w tych od 3-6, za duze byly..

reklama
O kurczę - wy już pampery kupujecie - dobre jesteście :tak:. Z drugiej strony rozumiem, bo gdybym mogła chodzić, to pewnie też bym się nie opanowała ;-)

Ja mam pampersy w zestawie obowiazkowym do szpitala, jakos tak powoli sobie kompletuje, wlasnie poki jestem na chodzie:-) a wlasciwie jak mam fazy bycia na chodzie:-)

-Szwedka- my pampersy juz od jakiegos czasu kupujemy;-) zona mojego taty nam doradzila taki sposob:tak: przeciez pampersy ida jak woda na samym poczatku, wiec trzeba miec ich dosc sporo.. nio i my co jedziemy na jakies zakupy wieksze to kupujemy pampersiki.. teraz nasz budzet tego nie odczuwa, a my robimy zapasy;-) zamiast nakupowac jakis glupot kupujemy synusiowi pieluszki.. pozniej tylko bedziemy wyciagac z szafy:tak:

-Szwedka- tez przyznaje, ze pomysl dobry, ale nie moj:-D hi hi my to moze jeszcze tak nie szalejemy z tymi pampersami, ale moj tata ze swoja zona to nakupili tyle, ze ostatnia paczke wyciagli chyba w tym tygodniu:szok: a braciszek ma teraz pol roku, dokladnie to dzis konczy;-):-)

-Szwedka- my pampersy juz od jakiegos czasu kupujemy;-) zona mojego taty nam doradzila taki sposob:tak: przeciez pampersy ida jak woda na samym poczatku, wiec trzeba miec ich dosc sporo.. nio i my co jedziemy na jakies zakupy wieksze to kupujemy pampersiki.. teraz nasz budzet tego nie odczuwa, a my robimy zapasy;-) zamiast nakupowac jakis glupot kupujemy synusiowi pieluszki.. pozniej tylko bedziemy wyciagac z szafy:tak:
to zalezy jacy rodzice ;-) - bo my raczej z tych co reagowali jak przy trzecim dziecku - tzn zmienialiśmy jak pielucha w kolanach dziecku wisiała;-):-D
tak z 5 dziennie szło, no i nigdy w nocy nie zmienialiśmy, ale można trafić na dziecko kulturalne, które nie przepada za nawet lekko zuzytą pieluchą:-D

reklama
Do góry