reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Nathalie ,dobrze że Fionka chociaż chce cycka, na pewno pokarm się pojawi. Od razu przymoniało się mi jak to jest i wygrzebałam już laktator. Też miałam mało pokarmu na początku i Franek nie chciał w ogóle ssać, to był koszmar ale w końcu zaczął. Cały czas mam cichą nadzieję, że tym razem będzie lepiej.
pgb, a jak u Ciebie??? Próbujesz jeszcze karmić???

ja też nie mam nic, kompletnie !!! zastanawiam się czy kupować stanik do karmienia i wkładki laktacyjne, bo mogą się wcale nie przydać.

Dziewczynki ..przecież mleko nie leci przed porodem ..na poczatku jest siara.. ;-);-);-) a nie zawsze ona musi być jak dzidziuś jest w brzuchu ..,nie ma sie co przejmować :-D
A stanik i wkładki bym na twoim miejscu kupiła :-p;-):-)

U mnie pokarm byl od polowy ciazy :tak: duzo i roznego rodzaju - pomaranczowy i gesty oraz przezroczysty i lepki... uzywalam wkladek jednorazowych az do zeszlego miesiaca....
Teraz ledwo co kapie kilka kropel... Ale pewnie po porodzie sie szybko nadrobi ;-)
Sutki mam wklesle ale co jakis czas same twardnieja... mam nadzieje ze nie bede miala przez to znimi problemu po porodzie :tak:

ja też nie mam nic, kompletnie !!! zastanawiam się czy kupować stanik do karmienia i wkładki laktacyjne, bo mogą się wcale nie przydać.
Ale musisz zmienic swoje nastawienie,bo laktacja tkwi w glowie,psychice.Jezeli bedziesz na nie to nici.Stanik kupuj i to zaraz!!:tak:;-)

hehe... dlatego ja kupiłam dwa staniki i wkladki bo jestem dobrej myśli, choc na razie nie widac mleczka, ale pewno przyjdzie po porodzie :)

reklama
Dziewczynki, nie panikujcie, mleczko sie jeszcze pojawi, mi przy Flavii pojawilo sie jakies 2 doby po porodzie. Teraz tez mi jeszcze nic nie wycieka. Badzcie dobrej mysli, na pewno bedziecie mogly karmic:tak:;-)

Do góry